Lederne-appen

Last ned Lederne-appen, og få lederverktøyene du trenger direkte på din mobiltelefon. Appen er kun for medlemmer i arbeidstakerorganisjonen Lederne.

Tekst
Redaksjonen
Foto
Håkon Holo Dagestad
Dato

Formålet med appen er å gjøre hverdagen enklere for våre medlemmer. På denne siden får du svar på spørsmål om hvordan den fungerer, hva du kan finne – og hvordan laste den ned på din mobil.

Appen ligger klar til nedlastning i App Store og Play Store. Med Lederne-appen på mobilen har du informasjonen og verktøyene du trenger rett i lomma. Enklere blir det ikke!

Dette får du i appen:

• Ditt eget dashboard der du kan finne sentrale og lokale nyheter fra Lederne
• Stort utvalg fagartikler om ledelse der du selv velger interessefelt
• Få oversikt og meld deg på våre populære kurs. Pågangen er stor, gå ikke glipp av en plass
• Hør LederCasten rett fra appen, enkelt når du er på farta
• All informasjon og siste nytt om dine medlemsfordeler samlet

 

Last ned appen her:


 

 

 

 

Laste ned Lederne-appen via Apples App Store:

Åpne denne saken på din iPhone og trykk på denne linken: Lederne-appen for Apple-telefoner.

Når appen vises i App Store på din iPhone eller iPad, trykk Hent, og deretter Installer.

En sirkel vil gradvis fylles opp inntil appen har blitt lastet ned. Etter at den har lastet ned, kan du velge å åpne den direkte fra App Store. Alternativt finner du den på Hjem-skjermen din.

Brukernavnet og passordet for å logge deg inn i appen er det samme som du bruker når du logger deg inn på «Min side» på lederne.no. Brukernavn er enten din epostadresse eller ditt medlemsnummer. Dersom du har glemt passordet ditt kan du trykke på «Glemt passord». Da får du nytt passord på din registrerte epostadresse. OBS: Passordet mottar du ca. 10 minutter etter bestilling i appen. 

OBS: Ved problemer med å logge inn på App Store må du ta kontakt med Apples kundeservice.

Laste ned appen på Google Play:

Åpne denne saken på din Android-mobil, og trykk på denne linken: Lederne-appen for Android-telefoner.

Trykk deretter på «Install», og appen lastes ned på din mobil.

Brukernavnet og passordet for å logge deg inn i appen er det samme som du bruker når du logger deg inn på «Min side» på lederne.no. Brukernavn er enten din epostadresse eller ditt medlemsnummer. Dersom du har glemt passordet ditt kan du trykke på «Glemt passord» og få nytt passord på din registrerte epostadresse. OBS: Passordet mottar du ca. 10 min. etter bestilling i appen. 

 

Vanlige spørsmål:

  • Hvordan behandles informasjonen om meg?

Personopplysninger behandles ikke i selve appen men hentes i sanntid fra medlemsregisteret. Informasjon som appen behandler er informasjon du eventuelt velger å oppgi i appen, som lønnsdata, interesser og mentor-engasjement. Disse dataene ligger sikkert lagret i en egen database. Du kan lese mer om dette i personvernerklæringen for appen her og i Ledernes generelle personvernerklæring her.

  • Hvor mye informasjon innhentes om meg?

Informasjon vi henter direkte fra deg, og som du selv oppgir, er lønnsdata, interesser og mentorengasjement. Personopplysninger innhenter vi fra medlemsregisteret.

Når Lederne-appen kjører, samles det inn statistikk over bruk av appen. Dette inkluderer i hvilket land enheten som kjører appen befinner seg, hvilket innhold som er blitt vist og hvor lenge dette innholdet blir vist. Les mer om dette i personvernerklæringen her.

  • Blir sensitiv informasjon om meg oppbevart på en sikker måte?

Informasjon som lagres via Lederne-appen (lønnsdata, interesser og mentorengasjement) lagres i en kryptert database. Det er inngått databehandleravtale som sikrer både lagring og behandling av dine data.

  • Kan jeg bestemme hva som vises i appen?

Ja, det kan du. Ved å velge de områdene du er interessert i under «Interesser» vil innholdet du får opp på «Min side» i appen være basert på preferansene dine.

  • Hvordan håndterer jeg varslinger fra appen?

Du kan skru av pushvarsler fra appen ved å gå inn på Profil, så trykke på bryteren «Pushvarslinger» slik at den blir grå.

  • Hvordan melder jeg meg på / av et kurs?

I appen finner du oversikt over alle kurs som holdes i regi av Lederne. Disse finner du under «Kurs og læring». Trykk på kurset du vil vite mer om eller melde deg på. For å melde deg av et kurs sender du e-post til: kurs@lederne.no.

  • Hvor finner jeg detaljer om mitt medlemskap?

På «Profil» i appen finner du opplysninger knyttet til ditt medlemskap, blant annet arbeidsgiver, medlemsnummer og stilling. Du har mulighet til å endre informasjon om arbeidsgiver, stilling og ditt navn. I den første versjonen av appen kan du ikke endre øvrige personalia, da må du logge deg inn på «Min side» på lederne.no.

  • Hvordan kontakter jeg Lederne?

Du kan kontakte Lederne på tlf. 22 54 51 50 eller e-post: appsupport@lederne.no.

Dersom du får problemer med passord kan du endre det, og/eller be om nytt, via Min side på www.lederne.no