Lederne lanserer gratis e-bøker om ledelse, strategi og karriere

Lederne lanserer nå et håndplukket utvalg av relevante e-bøker fra norske og internasjonale eksperter innen ledelse, strategi og karriere. Nå kan du laste ned gratis ledelsesbøker og andre bøker vi mener vil gjøre deg til en bedre leder og betrodd ansatt.

Sist oppdatert
Avdelingsleder for Kurs- og kompetanse Susanne Slaatsveen

Avdelingsleder for Kurs- og kompetanse Susanne Slaatsveen

– Mange er opptatt av å tilegne seg ny kunnskap når det gjelder ledelsestrender og ledelsesfaget generelt. På bakgrunn av det ønsker vi å tilby våre medlemmer nettopp muligheten til å tilegne seg nye kunnskaper, forteller Susanne Slaatsveen som er avdelingsleder for kurs og kompetanse i Lederne.

Lederne har håndplukket et utvalg av relevante ledelsesbøker fra forlaget Bookboon, som utgir bøker fra internasjonale eksperter innenfor ledelse, yrke og karriere.

– Det har vært viktig for oss at bøkene som legges ut er i tråd med den norske ledelsesmodellen og det Lederne mener er god ledelse. Dette jobber vi aktivt med å kvalitetssikre, sier Slaatsveen.

Dette må du vite om det nye tilbudet:

  • De fleste bøkene er tilgjengelig for alle, men noen er forbeholdt våre medlemmer. Disse bøkene kan medlemmer få tilgang på ved å være innlogget.
  • Bøkene lastes ned i .PDF-format og du må Acrobat Reader på din laptop eller nettbrett for å lese e-bøkene.
  • E-bøkene er både på norsk og engelsk. Nye bøker legges til fortløpende. Det vil komme flere bøker på norsk.
  • Har du spørsmål om dette tilbudet ? Ta kontakt med kurs- og kompetanseavdelingen ved Susanne Slaatsveen eller Karin Backer.
  • Har du andre spørsmål om løsningen? Ta kontakt med cha@bookboon.com

Slik gjør du det:

1. Klikk deg inn på lederne.no/boker

2. Finn én (eller flere) bøker du vil lese ved å bla i kategorier i menyen til høyre.

3. Når du har funnet boken du vil laste ned, klikk på knappen «Last ned».

4. Fyll inn skjemaet og klikk last ned. Her får du også spørsmål om du vil anbefale Lederne til en venn/kollega (det må du gjerne gjøre!).

5. God lesning!