Ledernes ferieleiligheter i Spania: Delta i trekningen for høysesongen 2017!

Ledernes medlemmer kan nå delta i trekningen av ferieopphold i høysesongene 2017 på de tre høystandards ferieleilighetene i Spania som leies ut til selvkostpris til medlemmene. Du kan også fortsatt bestille opphold på ledige perioder i 2016. Her finner du all informasjon du trenger.

Tekst
Sverre Simen Hov
Dato

Spørsmål om bookingløsningen

For support rundt bookingløsningen, kontakt CabinWeb mellom kl 08.00-16.00 i ukedager på support@cabinweb.no eller tlf. 52 05 50 57.

Slik bestiller/søker du

 • Logg deg inn på ”Min side” i øverste høyre hjørne.
 • Inne på «Min side» klikker du linken ”Ferieleilighet”. Deretter linken «Spanialeiligheter». Et nytt vindu åpnes for bookingsystemet.
 • Fyll inn info under ”Min Profil” og gjør deg kjent med regelverket som du finner under ”Hovedside > Regler for hytteleie”. OBS: Kjæledyr / røyking er ikke tillatt i noen av leilighetene.
 • Når det er gjort kan du booke en av leilighetene.  Gå til ”Hytter > Hyttekatalog”. I hovedvinduet velger du ”Spania > Torrevieja”. De tre leilighetene kommer så opp. Velg hvilken du ønsker og book eller angi ønske om å deta i trekning for en gitt periode.
 • For mer informasjon om prosessen, se sidene ”Hovedside > Trekningsperioder, Søknad og Bestilling”. Du finner også mer informasjon under ”Hjelp”.
 • Informasjon om priser etc. ligger inne i bookingløsningen. Prisene som er oppgitt her er pr. leilighet pr. døgn. Utvask kommer i tillegg.

Viktig informasjon om søknad og bestilling

Vær oppmerksom på forskjellen mellom bestilling og søknad.

 • OBS: Du må ha mottatt bekreftelse på leieforholdet på epost før du bestiller flybilletter.
 • 12. september 2016 blir det åpnet kun for søknader på de mest populære høysesongene i 2017, ikke direkte bestilling. Søknadsperioden blir avsluttet 30. oktober 2016.
 • Den 31. oktober 2016 blir det så kjørt trekninger på de mest populære høysesongene 2017, og vinnerne får bekreftelse på tildelt leieforhold. De som ikke nådde opp denne gangen får også beskjed om det. Epost blir sendt ut samme dag som trekningen foretas.
 • Etter trekningen den 31. oktober 2016 er det så åpent for direkte bestillinger i lavsesong lørdag-lørdag med førstemann til mølla for ledige perioder resten av 2017. Det samme gjelder for ledige høysesongperioder etter at trekningen er kjørt. De som bestiller får etter få minutter bekreftelse på leieforholdet på epost samt i meldingsboksen inne i bookingsystemet under ”Min Profil”.
 • Alle leilighetene må leies én uke av gangen, men i lavsesongen fra 1. desember til 15. mars kan de leies i lengre perioder og til halv pris av ordinær pris. Pris avhenger av høysesong/lavsesong og type leilighet.
 • Vær oppmerksom på avbestillingsreglene om du velger å ikke benytte deg av en vunnet eller bestilt leieperiode.
 • I september 2017 startes prosessen med å åpne opp for neste år igjen.
 • Leilighetene kan bookes av alle medlemmer i Lederne, men yrkesaktive har fortrinnsrett i høysesong.

Disse kjørereglene er valgt for å gjøre bookingmulighetene mest mulig rettferdig for alle medlemmer i Lederne.

Om leilighetene

Husk at du som Ledernemedlem får rabatt på flybilletter med Norwegian.

Torrevieja er cirka 35 kilometer fra både Alicante og Murcia i det sørøstlige Spania. Begge byer har direkte flyruter fra flere norske byer, og behagelige temperaturer det meste av året.

Lederne har i og rundt Torrevieja tre høystandards ferieleiligheter tilgjengelig for sine medlemmer. Leilighetene er fullt innredet og har alle fasiliteter, med blant annet basseng. Alle leilighetene må leies én uke av gangen, bortsett fra i perioden 1. desember til 15. mars da de kan leies for lengre perioder og til halv pris av ordinær pris. Ellers avhenger pris av høysesong/lavsesong og type leilighet. Evt. barneseng må leietaker selv ta med. Leilighetene er tilgjengelige fra kl 17.00 første leiedag. De må forlates innen kl. 10.00 siste leiedag.

 • Sea Senses: Leiligheten ligger ved strandpromenaden i sjette etasje med to flotte balkonger, sol hele dagen og spektakulær hav- og byutsikt. Alle fasiliteter. Tre soverom, to bad. Nyinnredet og moderne. Nær kjøpesenter og restauranter. Spektakulært opparbeidet uteområde med lekeplass og basseng med varierende dybde – oppvarmet hele året.
 • La Zenia Beach: Leiligheten ligger i gangavstand fra stranden Zenia Beach og et steinkast fra det enorme kjøpesenteret Zenia Boulevard – et av Spanias største – samt restauranter. To soverom (køyesenger på ene soverommet), to bad. Alle fasiliteter. Nyinnredet og moderne. Takterrasse. Ikke lekeplass. Flott opparbeidet uteområde, basseng med varierende dybde (ikke oppvarmet). Alle fasiliteter.
 • La Ceñuela: Leiligheten ligger i gangavstand fra strandpromenaden, nær kjøpesenter og restauranter. Flott opparbeidet uteområde, basseng med varierende dybde (ikke oppvarmet). Ikke lekeplass. To soverom (køyesenger på ene soverommet), to bad. Takterrasse. Nyinnredet og moderne. Alle fasiliteter.

Vask av leilighetene: Utvask og klargjøring gjøres av et firma som Lederne har avtale med. Betaling for utvask kommer i tillegg og betales samtidig som selve leieforholdet. Det er ingen vask av leilighetene i løpet av oppholdsperiodene – dette må leietakerne besørge selv.

Det var høsten 2013 Ledernes forbundsstyre besluttet å løse inn de fleste av forbundets kapitalinvesteringer i fond, og benytte en del av den frigjorte kapitalen til å investere i de tre flotte leilighetene.