Ledernes nye nettsider lansert!

Sist oppdatert

En organisasjon hvis motto er ”For deg som går foran” må stadig utvikle seg og bli enda bedre. Når vi nå lanserer Ledernes nye nettsider har vi et hårete mål om at den skal bli Norges beste nettsted for stoff som ledere og betrodde ansatte er opptatt av. Med økt fokus på utvikling av inspirerende og nyttig innhold, skal Lederne bli enda tydeligere i rollen som faglig ekspert.

De nye nettsidene vil være navet i Ledernes kommunikasjon med medlemmer og omverden. Vi skal vokse og bli mye større. Nettsidene er et av flere tiltak for å bli den beste og største organisasjonen for ledere og betrodde ansatte. Målet er at alle norske ledere i fremtiden skal ønske å være medlem hos oss.

Ett steg i denne prosessen er å få på plass en ny strategi og struktur for hva, hvor og hvordan vi kommuniserer i digitale kanaler. På mange måter skal vi fungere som et lite mediehus, for å gi deg det beste innholdet innen ledelsesfaget. Dette vil gjøre Lederne tydeligere som organisasjon, innholdet mer tilgjengelig og brukervennligheten på nettsidene våre bedre.

Det er samtidig viktig for oss å få med våre eksisterende medlemmer på denne reisen. Vi har derfor tatt med mye medlemmene liker fra det gamle nettstedet, videre til det nye nettstedet. Eksempler på dette er pålogging til «Min side» for spesialtilpasset stoff for det enkelte medlem, og egen satsing på «Organisasjonsnytt». Våre medlemmer skal oppleve dialogen med oss som enkel, treffsikker og relevant.

Det er også viktig for oss å presisere at ledelsesbegrepet hos Lederne ikke nødvendigvis har med formelle titler å gjøre. Vi skal i tiden fremover bidra til å gi innhold til ledelsesbegrepet, med utgangspunkt i at en leder er en som går foran, tar ansvar og spiller andre gode. Om du har en ambisjon om å bli en bedre leder og betrodd ansatt, enten du er mellomleder, tillitsvalgt, konsernleder, tekniker eller barnehageleder, så vil vi hjelpe deg med å oppnå ditt mål.

Vi skal fremme god ledelse og ønsker alle som vil bidra til dette velkommen til Lederne.

Vi håper at dere blir fornøyde med våre nye nettsider!

Publisert i Nytt fra Lederne