Nå kan DU delta med din europeiske lederstemme

European Managers Panel (EMP) fra Ledernes europeiske søsterorganisasjon CEC European Managers undersøker hva europeiske ledere tenker på en rekke utfordringer og temaer. Her kan DU nå delta til årets undersøkelse - det vil kun ta et par minutter av din tid.

Tekst
Redaksjonen
Illustrasjon
CEC
Dato

European Managers Panel gir hvert år et realistisk bilde av europeiske ledere og deres forventninger. Panelet, som for tiden teller 1400 registrerte ledere over hele kontinentet, er CECs verktøy for å undersøke arbeidsforholdene til ledere i Europa. I tillegg til generelle spørsmål om deres utvikling, har den også et spesielt fokusområde i år – bærekraft i ledelse – for å bedre forstå erfaringene ledere har i den forbindelse.

Det er viktig å gi en stemme til ledere på alle nivåer og å bringe den inn i den europeiske offentlige debatten. Medlemsorganisasjonene til CEC European Managers bygger gode ledere i hele Europa, og representerer en betydelig del av de europeiske arbeidstakerne som bygger broer mellom arbeidsgivere og arbeidstakere.

Her må vi også få frem synspunktene til norske ledere, så sett gjerne av et par minutter av din tid til å gjennomføre undersøkelsen nå!