Nå kan DU delta med din europeiske lederstemme

European Managers Panel (EMP) fra Ledernes europeiske søsterorganisasjon CEC European Managers undersøker hva europeiske ledere tenker på en rekke utfordringer og temaer. Her kan DU nå delta til årets undersøkelse - det vil kun ta et par minutter av din tid.

Det er viktig å gi en stemme til ledere på alle nivåer og å bringe den inn i den europeiske offentlige debatten. Medlemsorganisasjonene til CEC European Managers bygger gode ledere i hele Europa, og representerer en betydelig del av de europeiske arbeidstakerne som bygger broer mellom arbeidsgivere og arbeidstakere. European Managers Panel gir hvert år et realistisk bilde av europeiske ledere og deres forventninger.

Årets fokus er på utfordringer og muligheter knyttet til ledelse i en digital alder. Undersøkelsen ser på de økonomiske, arbeidsrelaterte og etiske implikasjonene av ledelse i en digital transformasjon.

Her må vi også få frem synspunktene til norske ledere, så sett av et par minutter av din tid til å gjennomføre undersøkelsen nå!