Thomas Ostermann
Ny ansatt

Ny advokat ansatt i Lederne

Tirsdag 1. oktober startet en ny advokat i Ledernes seksjon for arbeidsliv og jus. Thomas Ostermann heter han, og har en spennende bakgrunn. Vi ønsker Thomas hjertelig velkommen til oss i Lederne!

Tekst
Redaksjonen
Foto
Håkon Holo Dagestad
Dato

Som et ledd i Ledernes strategiprosess, og i forbindelse med veteranrådgiveren Einar Mortensens pensjonsavgang, har seksjonen for arbeidsliv og jus ansatt Thomas Ostermann. Thomas er vant med lignende organisasjoner, og gleder seg til å ta fått på små og store oppgaver som venter han.

– Jeg fikk en veldig god magefølelse for Lederne da jeg kom inn her, og er spent på de nye utfordringene som venter meg, sier Thomas.

Den nyansatte advokaten er 34 år, Line heter samboeren, og de har en gutt på tre år. Han er opprinnelig fra Stavanger, men bor nå på Vøyenenga i Bærum. Paret flyttet fra leilighet i Oslo, og slo seg til ro i Bærum etter at de fikk barn.

Thomas flyttet fra Stavanger til Oslo da han var 20 år, og har siden den gang gjennomført jusstudiet med master i rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo, og studier innen økonomi og administrasjon. Etter studiene har han blant annet jobbet for et advokatfirma, og Akademikerforbundet.

Ellers har han opp gjennom drevet med friidrett, og liker derfor lange joggeturer oppe i Vestmarka. På gitaren kan Thomas syv grep, men det er mer enn nok til å spille på hytteturer og lignende. Reiselysten har han alltid vært, da særlig til USA, og det kan røpes at Thomas har skolering i salsadansing.

Vi i Lederne gleder oss til å bli bedre kjent med Thomas, og velkommen til oss!

Publisert i Medlem, Nytt fra Lederne