Påskehilsen fra Audun og Liv

Tekst
Audun Ingvartsen og Liv Spjeld By
Foto
Lederne
Dato

Kjære medlemmer

 

Akkurat nå lever vi i ualminnelige tider. Kanskje forøvrig også, men denne korona-tiden tvinger oss til å se verden på andre måter enn før. Vi blir litt annerledes. Tenker på andre ting enn det vi gjorde før. Noen ting har blitt mye viktigere, og andre ting er ikke fullt så viktige lenger.

Blant all usikkerheten vi opplever nå, er det nærliggende å tro at vi lærer mye nytt fra denne tiden vi lever i nå. Kanskje er vi i ferd med å løfte frem visse verdier og holdninger som har ligget litt i dvale, og som kanskje vil gjøre oss godt etter at koronatiden er over. Det er mulig at vi får øye på noe litt annet å strekke oss etter, og som løfter blikkene våre. Noe som gjør horisonten vår litt bredere.

Vår felles sosiale samvittighet blir nå satt på prøve. Følelsen av trygghet og frihet står sentralt. For oss betyr det at arbeidstakere har friheten til å ha en jobb å gå til, og tryggheten til å bli værende i den. Verdiene våre «Tydelig – Inkluderende og Troverdig» har vært rettesnorer for oss lenge, og i disse spesielle tidene er de viktigere enn noen gang.

Arbeidshverdagen til de fleste vil forbli endret i lang tid fremover, og vi i Lederne vil sørge for at endringene blir gjennomført på en trygg og inkluderende måte. Trepartssamarbeidet vil vi bruke som en grunnmur i dette arbeidet.

Uansett om du som medlem er permittert, isolert på hjemmekontor, veileder medarbeidere i krise, eller løser store utfordringer for å kunne utføre jobben – Lederne er her for deg i denne utfordrende tiden vi alle er berørt av. Vi er her for å ivareta deg slik at du kan ivareta de rundt deg.

Vi ønsker alle medlemmene våre en TRYGG OG GOD PÅSKE, ta vare på deg selv og de som er rundt deg.

Beste hilsener fra Audun og Liv