Petter «Uteligger» inntar Arendal!

Gjennom TV2 har Petter "Uteligger" Nyquist hjulpet noen av samfunnets mest sårbare til å ta lederskap i egne liv. Mandag 28. mai forteller han sin sterke historie på Thon hotell i Arendal!

Tekst
Redaksjonen
Foto
Håkon Holo Dagestad
Dato

Petter «Uteligger» Nyquist har gjennom en serie TV2-programmer belyst livet og mulighetene til en del av menneskene som har havnet på skråplanet i samfunnet.

Senest på Ledernes årskonferanse 2017 holdt Nyquist et av arrangementets mest inntrykksfulle foredrag, med sterke historier som alle og enhver kan hente inspirasjon fra, og lære mye av. Nyquist forlot familien for å gi oss et unikt innblikk i hvordan de mest sårbare klarer seg gjennom hverdagen. Dypdykket varte i 52 dager på gata med vanskeligstilte og rusavhengige i Oslo. Resultatet ble en samling av historier om samhold og sterke øyeblikk i møte med befolkningen ellers.

Petter Nyquist vant Gullruten for årets beste dokumentarserie og publikumsprisen i 2016. Over 700 000 nordmenn fulgte han på tv, og vekket store følelser hos folket.

Gå ikke glipp av denne historien om mot, lederskap og håp og hvorfor det Petter «Uteligger» gjør er så viktig når fremtidens lederskap skal defineres!

Vel møtt fra oss i Lederne – region sør!