Rekrutteringskveld

Petter «Uteligger» bergtar Skien i januar!

Gjennom TV2 har Petter "Uteligger" Nyquist hjulpet noen av samfunnets mest sårbare til å ta lederskap i egne liv. Onsdag 17. januar forteller han sin historie på SittNed i Skien! Avdeling Grenland inviterer til foredrag og rekrutteringsmøte for sine medlemmer og oppfordrer samtidig å ta med seg to potensielle Lederne-medlemmer.

Tekst
Redaksjonen
Foto
Håkon Holo Dagestad
Dato

Petter «Uteligger» Nyquist har gjennom en serie TV2-programmer belyst livet og mulighetene til en del av menneskene som har havnet på skråplanet i samfunnet.

Senest på Ledernes årskonferanse 2017 holdt Nyquist et av arrangementets mest inntrykksfulle foredrag, med sterke historier som alle og enhver kan hente inspirasjon fra, og lære mye av. Nyquist forlot familien for å gi oss et unikt innblikk i hvordan de mest sårbare klarer seg gjennom hverdagen. Dypdykket varte i 52 dager på gata med vanskeligstilte og rusavhengige i Oslo. Resultatet ble en samling av historier om samhold og sterke øyeblikk i møte med befolkningen ellers.

Petter Nyquist vant Gullruten for årets beste dokumentarserie og publikumsprisen i 2016. Over 700 000 nordmenn fulgte han på tv, og vekket store følelser hos folket.

Gå ikke glipp av denne historien om mot, lederskap og håp og hvorfor det Petter «Uteligger» gjør er så viktig når fremtidens lederskap skal defineres!

Programinfo:

  • Foredraget holder sted på SittNed onsdag den 17. januar kl. 18.00 – dørene åpnes kl. 17.45.
  • Informasjon om hvem Lederne er kommer etter foredraget – kl. 19.00 – 20.00.
  • Medlemmer fra Kragerø og øvre Telemark vil få kilometergodtgjørelse for sin reise.
  • Mat vil bli servert til alle som kommer.
  • Meld deg på foredraget for deg og opptil to potensielle medlemmer her!

Vel møtt fra oss i Ledernes avdeling Grenland!