Rekrutter og vinn drømmetur til Brasil!

Rekrutter og vinn drømmetur til Brasil!

Årets store rekrutteringskampanje er stor og meningsfylt: Alle som rekrutterer nye medlemmer til Lederne var med i trekningen av en opplevelsestur til sambaens hjemland, Brasil, der vinneren vil besøke mødrehjemmet Abrigo og på vegne av Lederne overrekke en gavesjekk på kr. 50.000. Vinner ble trukket i begynnelsen av 2017.

Sist oppdatert

Det er selve Cidade Maravilhosa («Den strålende byen») – Rio de Janeiro – vinneren får besøke. Desto flere du verver – desto flere muligheter til å vinne. For hvert nye medlem du rekrutterer får du et «lodd» i potten.

Inkludert i det som vil bli et minne for livet er følgende:

Marcele (28) og barna Gabriele og Vitoria har fått en ny start på Abrigo.

Marcele (28) og barna Gabriele og Vitoria har fått en ny start på Abrigo.

 • Besøk på mødrehjemmet Abrigo, Ledernes samfunns- og samvittighetsprosjekt, der vinneren overrekker en gavesjekk på kr. 50.000 på vegne av Ledernes medlemmer. Se film og les mer om dette hjertevarme prosjektet her. Det du opplever på mødrehjemmet vil røre deg for livet – her hjelpes unge mødre til å ta lederskap i egne liv og dermed endres også fremtiden til deres barn.
 • Tur/returbilletter for to personer mellom Norge og Rio de Janeiro.
 • Hotellet som vinneren bor på er et steinkast fra både Copacabana Beach – verdens kanskje mest berømte strand – og Ipanema Beach – udødeliggjort gjennom «Girl from Ipanema». Hver frokost inntas til bølgelyd fra Copacabana.
 • Helikoptertur som starter fra Pão de Açúcar («Sukkertoppen») og flyr deg over hele byen.
 • Besøk på legendariske Maracanã – fotballstadionet med verdensrekorden på 200.000 tilskuere på én kamp. Her spilte norske a-ha for et verdensrekordstort publikum (198.000) i 1991.
 • Tur opp til toppen av Corcovado – fjelltoppen der den enorme Kristusstatuen skuer ut over byen.
 • Besøke Escadaria Selarón – den verdensberømte trappen i bydelen Lapa.
 • ….og mye, mye mer. Du vil oppleve store kontraster i byen der fattigdom og luksus lever side om side, og der mødrehjemmet Abrigo gir håp for Brasils fremtid.
Ipanema beach – udødeliggjort gjennom «Girl from Ipanema».

Ipanema beach – udødeliggjort gjennom «Girl from Ipanema».

Slik foregikk kampanjen (ble trukket i desember 2017):

 • Når du rekrutterer et nytt medlem fyller du inn feltene for rekruttering på innmeldingsskjemaet her.
 • For hvert nye medlem du rekrutterer får du et nytt «lodd» i potten.
 • Nye medlemmer må ha betalt sin første kontingent for at «loddet» blir med i trekningen.
 • 1. desember 2017 trekkes en vinner blant alle som har rekruttert ett eller flere medlemmer i løpet av året.
 • Selve turen legges til påsken 2018, slik at man trenger færrest mulig feriedager og får best mulig temperatur i Rio de Janeiro.
 • Skulle vinneren av ulike årsaker ikke ønske å reise til Brasil er vi fleksible på å finne andre løsninger innenfor samme økonomiske ramme. Gavesjekken vil uansett overleveres til Abrigo.
 • Reisen vil dokumenteres med et mål om å skape mer kjennskap til mødrehjemmet Abrigo og Ledernes engasjement her.

Og ikke glem…

I tillegg til dette vil det også bli andre premier til alle som har vervet flest i løpet av året og mindre kampanjer til utvalgte tider. Så følg med!

Vi i Lederne håper kampanjene vil være med på å inspirere til å sanke nye medlemmer på din arbeidsplass, blant venner, og ellers der du ser det kan være en mulighet. Vi trenger en god vekst fremover for å få enda bedre innflytelse på arbeidsplasser og på den politiske arenaen, og ikke minst for å videreutvikle og gjøre Norges beste organisasjon for ledende og betrodde ansatte enda bedre. Vi trenger DEG for å klare det!

Så nå er det bare å stride til verket: Få inn kolleger og venner som trenger å ha en fag- og interesseorganisasjon for ledende og betrodde ansatte i ryggen, og vit at når du gjør det så bidrar du til å gi brasilianske barn og deres unge mødre fanget i håpløshet muligheten til å ta lederskap i egne liv og skape seg en bedre fremtid.

Spørsmål eller kommentarer?

Kontakt markedsansvarlig Anette Light på epost anette.light@lederne.no eller tlf. 906 60 127.

Escadaria Selarón.

Escadaria Selarón.