Spar penger på boliglånet

Som medlem i Lederne får du gode betingelser på boliglån hos Danske Bank.

Sist oppdatert

Vi er hele tiden på jakt etter de beste tilbudene og avtalene, og hvordan vi kan spare mest mulig på de tingene som er helt nødvendig i livet. Bankavtaler er en av disse tingene, og gode bankfordeler og avtaler gjør at du betaler minst mulig i renter på boliglånet.

– Danske Bank har vært ledende på gode betingelser på boliglån over lengre tid, og tilbyr pr 1. mai 2021 en rente på 1,40 prosent til medlemmer i Lederne, og 1,30 prosent til medlemmer under 34 år. Rentenivået i Norge er nå rett og slett det laveste i moderne tid, sier Aleksander Dahl, leder for personmarked hos Danske Bank i Norge.

Som medlem i Lederne er du sikret et godt tilbud hos Danske Bank i årene fremover. I 2020 satte Norges Bank ned renten tre ganger, Danske Bank reduserte sin rente hele fem ganger. På den måten sikres kundene å alltid ha en av markedets beste renter.

• Danske Bank gir ekstra gode fordeler til medlemmer i Lederne, blant annet boliglånsrente på 1,40 prosent, og 1,30 prosent for medlemmer under 34 år (pr. 1. mai 2021)

• Medlemmene får også gode priser og avtaler for både billån, sparing og investering, forsikring og ved salg av bolig

• Danske Bank gir også tilgang på dyktige rådgivere og hjelp når medlemmene trenger det.

Spar 12 000 kroner
Dette regnestykket viser enkelt hvor mye du kan spare, men først litt bakgrunnsinformasjon; utregningen baserer seg på en vanlig rente på 1,80 prosent og et lån på tre millioner.

1,80 % – 1,40 % = 0,04 % * 3.000.000 = 12.000 kroner

12.000 kroner på et år er mye penger, som du kan bruke på andre ting – kanskje investeringer eller sparing til noe du ønsker deg?

God bankavtale
En viktig ting å huske på er at renten kan gå opp og ned, men som medlem av Lederne slipper du å ringe banken jevnlig for å forhandle til deg den beste renten – det er nemlig allerede gjort av organisasjonen din.

– Når banken justerer boliglånsrenten, blir den automatisk endret for alle medlemmene i Lederne. Ergo; du slipper da å tenke på om du har riktig nivå på boliglånsrenten og behøver ikke å «passe på» banken, slik veldig mange har opplevd at man ellers må, sier Dahl.

Vil du sikre deg gode vilkår på ditt boliglån, både nå og i årene fremover?

Som medlem i Lederne skal du føle deg trygg på at du til enhver tid har en av markedets aller beste renter. Du slipper å bruke tid på å forhandle deg til en bedre pris, fordi organisasjonen allerede har gjort det for deg.

Publisert i Nytt fra Lederne