Strøm

Sist oppdatert

Lederne har avtale med NorgesEnergi for strømleveranser til våre medlemmer. Med fokus på billig strøm og gode kundeopplevelser har NorgesEnergi posisjonert seg som en av Norges ledende lavprisaktører på strøm.

Trygt og billig med topp-5-garanti hos Norgesenergi
Med TOPP 5-GARANTI gir NorgesEnergi deg trygghet i et marked med over 100 leverandører med ulike priser. Din strømpris vil på årlig basis garantert være blant de 5 rimeligste, målt mot en representativ liste over 20 av landets strømleverandører. Disse 20 leverandørene dekker til sammen 80 % av markedet, og representerer derfor de strømleverandørene «folk flest» har.

Inkludert i produktet TOPP 5-GARANTI får du SPAREPAKKEN som gir deg mulighet til å spare flere tusen kroner årlig gjennom betalingsfritak ved sykdom eller arbeidsledighet. SPAREPAKKEN koster kun 49 kroner pr. måned og er valgfri.

Strøm til fordelspris – billig og enkelt hos Norgesenergi
Med Strøm til fordelspris betaler du det samme som NorgesEnergi må betale når de kjøper inn strømmen, pluss kun 25 kr/mnd og 3,60 øre/kWh (inkl mva og elsertifikatgebyr). Ingen binding eller forskuddsbetaling

For mer informasjon, bruk linken nedenfor eller kontakt NorgesEnergi på tlf 38 10 00 80 og oppgi at du er medlem av Lederne.