Til våre medlemmer i avd. Haugaland

Lederne avdeling Haugaland har tilgjenglig fem plasser på Lederskolen hos AOF her i Haugesund.

Tekst
Redaksjonen
Dato

Lederne avdeling Haugaland har tilgjenglig fem plasser på Lederskolen hos AOF her i Haugesund. Som dere alle vet har Lederne meget gode medlemsfordeler som heter Etter- og videreutdanningsfond. Her er informasjon om fondet vårt.

For å kunne søke om midler, må dere logge dere inn på Ledernes sider, med brukernavn (e-post eller medlemsnummer) og passord (har du ikke passordet – trykk glemt passord og du vil få tilsendt ett nytt). Registrer søknaden her: Søknad etter innlogging på «Min side» (står øverst på siden på ovennevnte lenke).

De fem første som sender oss en mail vil få tilbud om disse plassene. De øvrige som ønsker å ta utdanningen må påregne å dekke en andel selv (dersom det skulle være flere plasser). Lederne tildeler 20 000 kr pr år for deg som er i full stilling. Jobber du 50 prosent eller under, vil du kunne søke om kr 30 000. Velger du å ta et studieår, kan du søke om kr 60 000. Det er bindingstid på medlemskapet dersom du søker om midler.

Her er litt info om kurset:
Lederskolen er en praktisk utdanning for dem som vil bli bedre på ledelse. Ofte rekrutteres førstelinjeleder av egne ansatte som gjennom lang og tro tjeneste ”stiger i gradene”.

Det som ofte viser seg er at det å skulle lede andre kan bli en stor utfordring. Med denne praktiske utdanningen som bygger på relasjonsledelse, skal en gjøre deltakerne i stand til å takle ledelse på sitt nivå, og man kan raskt overføre dette til egen arbeidssituasjon.

Etter ni måneders studieinnsats på Lederskolen vil en sitte igjen med grunnleggende kompetanse innen ledelse og et bevisst forhold til egen lederatferd.

Kurset gjennomføres på kveldstid, med undervisning en kveld pr. uke. (mandager fra kl. 17-21)

Husk det er førstemann til mølla!

Mvh
Styret i Lederne avd 14 Haugaland i samarbeid med AOF