Vinn en uke i Spania!

Vinterens heiteste vervekonkurranse er i gang! Verv et nytt medlem til Lederne, og bli med i trekningen av en ukes opphold i en av Ledernes ferieleiligheter i Spania.

Tekst
Redaksjonen
Foto
Lederne

I tiden fram til 29. februar 2020 kan du vinne en ukes gratis opphold i våre lekre høystandard-leiligheter i vakre Torrevieja i Alicante. En innholdsrik og smakfull velkomstkurv følger med til den lykkelige vinneren.

To vinnere

Vi kårer to vinnere etter årets vinterkampanje:

Vinner 1: Den som har vervet flest nye medlemmer i perioden 01.02.2020 til 29.02.2020

Vinner 2: En tilfeldig trukket vinner av alle som har vervet i perioden 01.02.2020 til 29.02.2020

Ta med deg venner på tur

Vinnerne bestemmer selv hvilken uke og leilighet de ønsker (må være ledig kapasitet), enten i inneværende år eller til neste år. Den ene leiligheten har 4 sengeplasser, og den andre har 6 sengeplasser. Den som har vunnet premien må være en av deltakerne under oppholdet.

Kontaktperson

De to flotte leilighetene som Lederne disponerer i Alicante, leier vi ellers ut til kostpris til våre medlemmer som en medlemsfordel. Dersom du har spørsmål angående dette, så kontakt Anette Light på telefon 906 60127 eller via e-post: anette.light@lederne.no.

Flere premier for verving

I tillegg denne vinterkampanjen har vi også en annen vervekampanje gående. Her får alle som verver et gavekort på 350,- kroner per nye medlem som verves.