Vinn gavekort på 5000 kroner! 

Delta på Ledernes vervekonkurranse i desember, og vinn et universelt gavekort til en verdi av 5000 kroner. 

Tekst
Ingunn Larsen
Foto
Adobe Stock
Sist oppdatert

Vervekonkurransen varer fra 1. til 31. desember. Den som har vervet flest nye medlemmer i denne perioden, vinner!  Husk også at du alltid får gavekort på en verdi av 350 kroner for hvert medlem du verver. Gavekortet kan du benytte i de fleste butikker. Gavekortordningen er gjeldende for alle som verver nye yrkesaktive medlemmer. 

Hvem kan du verve? 

Lederne har medlemmer på tvers av bransjer, titler og nivå. Mange melder seg inn for å få økt jobbtrygghet i form av Lederens juridiske medlemstilbud. Andre igjen er mest opptatt av kompetanseheving og tverrfaglig bransjenettverk.  

Vervetips og populære medlemsfordeler 

Trenger du vervetips og råd om hvordan du argumenterer i en vervesituasjon, kan du lese om de gode rådene her. Det er også lurt å kjenne litt til hvilke medlemsfordeler som er mest populære. Hos Lederne er dette: 

  • Juridisk rådgivning – privat og arbeidsrettslig 
  • Kurs og kompetansebygging for ledere (fysiske kurs, webinarer, konferanser, podcast, e- og lydbøker etc.) 
  • Lokalt tverrfaglig bransjenettverk 
  • Gunstige avtaler innen bank, forsikring og andre økonomiske rabattavtaler 
Stå styrket i fellesskapet  

Jo flere som står sammen på en arbeidsplass – desto sterkere står du dersom du ønsker innflytelse, eller kommer i en konflikt. Ta gjerne kontakt med oss dersom du trenger hjelp til rekruttering på din arbeidsplass. Kontaktperson for verving er rådgiver Anette Light som du kan kontakte via e-post: anette.light@lederne.no

Endringer i arbeidslivet – behov for økt trygghet 

De store endringene i arbeidslivet under koronaepidemien, har vist oss viktigheten av å sikre jobben med et medlemskap i en seriøs arbeidstakerorganisasjon. På lik linje med at man forsikrer hus og bil, bør jobben forsikres for å ivareta en trygg inntekt. Hos Lederne får man både jobbtrygghet og kompetansebygging innen faget ledelse i en og samme organisasjon. Dette bør du tipse venner og kollegaer om!  

Meld inn nye medlemmer her 

Enkelt innmeldingskjema finner du på våre websider her. Husk at den du rekrutterer må oppgi deg som verver, slik at du blir registrert som deltaker i vervekonkurransen og dermed mottar gavekort. 

Lykke til med vervekonkurransen! Vinneren blir kontaktet første uken i januar, og dette blir annonsert på våre websider. 

Publisert i Nytt fra Lederne