Her ser du nestleder Liv Spjeld By og markeds- og rekrutteringsansvarlig Anette Light foran et juletre. De trekker vinneren av årets rekrutteringskampanje.

Vinneren av årets rekrutteringskampanje er trukket!

Den heldige vinneren av årets rekrutteringskampanje er Rakel Mari Krossøy (28) fra Lindås i Hordaland. Hun er strålende fornøyd og utrolig glad for sjansen til å utforske Svalbard. Rakel og samboeren er allerede i gang med forberedelsene til det begivenhetsrike oppholdet lengst oppe i nord.

Tekst
Redaksjonen
Foto
Håkon Holo Dagestad / privat
Dato

Vinneren får overnatting på nyrenoverte Funken Lodge, en hel dag i hundeslede i kombinasjon med et besøk i isgrotte, en villmarksaften med deilig mat og drikke, et besøk ved Svalbard Bryggeri, og snøscooterturer til steder som Barentsburg, Pyramiden eller Isfjord Radio. Stillheten og det vakre arktiske landskapet skal nytes, forhåpentligvis under nordlyset som danser over himmelen.

Rakel Mari Krossøy vant årets rekrutteringskampanje, og gleder seg til turen med sin samboer.

Vi kontaktet Rakel, og hun ble mildt sagt veldig glad;

– Eg blei utrulig glad for ein sånn kjekk nyhet. Dette blir ein opplevelse!

Rakel er kjapp med å oppfordre andre i Lederne til å hive seg på til neste rekrutteringskampanje, og få inn nye medlemmer. Hun mener at dette både gjør oss større som organisasjon og at vi alle gjør litt for Lederne. Hun jobber som formann i industrien.

– I Veltec, der eg arbeider, har me blitt en god gjeng no i Lederne, og eg syns det er viktig at vi har holdt sammen. Derfor har eg også vore veldig på når nye ledere har komt inn i firmaet, og oppfordra dei til å melde seg inn. Ingen har angra.

Vi i Lederne ønsker Rakel og hennes samboer en herlig opplevelsestur til Svalbard!

På nyåret kommer det mer informasjon om fremtidige rekrutteringskampanjer.