Tvungen lønnsnemd – streiken avblåst på sokkelavtalen

I kveld ble tvungen lønnsnemnd innført i konflikten mellom Lederne og Norsk olje og gass i forbindelse med årets hovedtariffoppgjør.

Streik på sokkeloverenkomsten

Streiken i gang på norsk sokkel

I dag, tirsdag 5. juli startet streiken for de av Ledernes medlemmer som er omfattet av den såkalte «sokkelavtalen».

Julehilsen fra Audun og Liv

Satset alt – rett før corona

Marit Ringvoll og hennes ektemann Gaute bar lenge på en drøm om å starte et 'bed and breakfast' i utlandet. I januar solgte de huset sitt og satset alt på en eiendom i idylliske Piemonte. Så kom coronaen.

Æresmedlem og tidligere forbundsleder Gunnar Larsen ble bisatt i dag

Gunnar Larsen var en markant skikkelse som satte sterkt preg på Lederne gjennom flere tiår i organisasjonens ledelse. Bisettelsen fant sted ved Jeløy kapell fredag 6. mars kl. 14.00.

Tre menn på stilas på byggeplass_unyttig hr_Ntb Scanpix

Bygg- og anleggsbransjen ønsker å bli best i klassen på likestilling!

En utbredt bevisstgjøring er i gang i enkelte bransjer for å sikre bedre kjønnsbalanse. – Dette er en utvikling vi ønsker oss, sier nestleder i Lederne, Liv Spjeld By.

Gode tips ved nedbemanning

04.12.08 Tim Rosenkilde i omstillingsselskapet Jobbprat AS gir deg her gode tips ved planleggingen av en eventuell nedbemanning.

God ledelse, mindre sykefravær

25.08.08 God og tydelig ledelse og organisasjon på jobben har større innvirkning på ansattes helse enn den enkeltes livsstil, viser ny studie.

Slik får sjefen bedre tid

14.08.08 Flere ansatte og mer penger betyr ikke at sjefen får bedre tidsmessig handlingsrom.

Skap en intern læringskultur

13.06.08 Det er virksomhetene som er den beste læringsarena, og hverdagslæringen der som har størst betydning for å integrere nyansatte. skape gode læringsarenaer internt må være en prioritert oppgave for alle bedriftsledere.