Søk medlemsskap

Vis på forsiden

Vidar Sund Voie på fisketur med sin familie

– Rettferdighet og likestilling kommer først

Vi liker å vise frem mangfoldet blant medlemmene våre, og høre mer om bransjene de jobber i, perspektiver på ledelse, og erfaringer fra jobbhverdagen. Vidar setter fagorganisering og og trygghet i arbeidshverdagen høyt, og er stolt over å være medlem i Lederne.

To personer utveksler håndtrykk i et jobbintervju.

Nytt medlemstilbud: Jobbsøkerkurs – slik lykkes du med jobbsøkerprosessen

Skal du søke ny jobb og trenger hjelp med CV og jobbsøknad? Har du blitt innkalt til intervju og trenger noen råd? Eller er du litt usikker på hva du vil og trenger noen tips? Som medlem får du nå gratis tilgang til et digitalt kurs som hjelper deg å navigere i jobbsøkerprosessen. Kan også deles med nærmeste familie.

Strategisk endring i Danske Bank Norge

Det har i dag gått ut en pressemelding fra Danske Bank hvor de informerer om at de trekker seg ut av personmarkedet i Norge. Den nye strategien innebærer at satsingen på bedriftsmarkedet skal trappes opp. De informerer om at ingenting endres for deg som medlem i Lederne og kunde i Danske Bank nå. Du kan forvente de samme tjenestene og produktene i en lang tid fremover, og trenger ikke foreta deg noe.

Pensjonstelefon – gratis, uavhengig pensjonsrådgivning for medlemmer

Har du spørsmål om pensjon? Pensjon er komplekst og mange av våre medlemmer føler at de ikke har god nok oversikt. I samarbeid med Formue Pensjonsrådgivning AS oppretter vi derfor en egen pensjonstelefon hvor du kan få svar på spørsmål du har om pensjon.

Stabel med mynter, blå brikke på øverste stabel

Enighet i lønnsforhandlingene for stat og kommune

I løpet av den siste helgen i april kom partene i tre viktige lønnsoppgjør til enighet. Staten, KS og Oslo kommune har alle landet sine sentrale forhandlinger.

Penger som vokser og en klokke

Pensjonsrådgivning – Nytt medlemstilbud

Pensjon er et svært viktig og komplisert område, regelverket er stadig i endring, og informasjonsbehovet er stort. Lederne utvider nå samarbeidet med en av Norges fremste eksperter på pensjon, slik at du får et bedre tilbud.

Hjerne som består av puslespillbiter

Ny medlemsfordel | Rabatt hos Onlinepsykologene

God psykisk og fysisk helse er viktig både for å ha det bra med seg selv, og for å kunne prestere godt på jobb. Mange av oss vil rammes av psykiske problemer, og det er viktig å be om hjelp i tide. Som medlem får du rabatt på online psykologtimer hos Onlinepsykologene.

Dame som trener foran pcen hjemme

Ny medlemsfordel | Rabatt på online trening hos Naardic

Naardic tilbyr online, live og interaktiv trening med noen av Norges beste og mest kjente trenere! Som medlem i Lederne får du rabatt på trening og gavekort i Naardic nettbutikk.

Mann ved oljeplattform

Introduserer den yngre generasjonen for godt nettverk og god fagforenings-ånd

Kjell Uno er et relativt nytt medlem hos oss, og arbeider som mekaniker på plattform i Nordsjøen.

Sokkeloppgjøret 2022: Ytterligere opptrapping av streiken

Det er dialog mellom partene, men foreløpig har det ikke resultert i konkrete resultater. Meklingsresultatet medfører betydelig redusert kjøpekraft for Ledernes medlemmer, som dermed stemte ned forslaget som kom til uravstemning. Streiken trappes derfor ytterligere opp for Ledernes medlemmer som omfattes av sokkeloppgjøret 2022.