Søk medlemsskap

Vis på forsiden

Hjerne som består av puslespillbiter

Ny medlemsfordel | Rabatt hos Onlinepsykologene

God psykisk og fysisk helse er viktig både for å ha det bra med seg selv, og for å kunne prestere godt på jobb. Mange av oss vil rammes av psykiske problemer, og det er viktig å be om hjelp i tide. Som medlem får du rabatt på online psykologtimer hos Onlinepsykologene.

Dame som trener foran pcen hjemme

Ny medlemsfordel | Rabatt på online trening hos Naardic

Naardic tilbyr online, live og interaktiv trening med noen av Norges beste og mest kjente trenere! Som medlem i Lederne får du rabatt på trening og gavekort i Naardic nettbutikk.

Mann ved oljeplattform

Vinneren av sommerkonkurransen er kåret

Kjell Uno er et relativt nytt medlem hos oss, og arbeider som mekaniker på plattform i Nordsjøen.

Bilde av Kristin plattformen

Sokkeloppgjøret 2022: Ytterligere opptrapping av streiken

Det er dialog mellom partene, men foreløpig har det ikke resultert i konkrete resultater. Meklingsresultatet medfører betydelig redusert kjøpekraft for Ledernes medlemmer, som dermed stemte ned forslaget som kom til uravstemning. Streiken trappes derfor ytterligere opp for Ledernes medlemmer som omfattes av sokkeloppgjøret 2022.

Helikopter i luften på vei til plattform

Sokkeloppgjøret 2022: Ledernes medlemmer har sagt nei

Uravstemningen blant våre medlemmer på sokkelavtalen er nå avsluttet og resultatet er klart. Resultatet er et tydelig nei fra medlemmene. Meklingsresultatet er dermed forkastet, og med påfølgende streik som resultat.

Julehilsen fra Audun og Liv

Seniorrådgivning til Ledernes medlemmer

Dagens pensjonsordning er fleksibel og gir mange spennende kombinasjonsmuligheter. Spørsmålet er ikke lenger når du vil gå av med pensjon, men når du vil ta ut pensjonen din. Gjennom et samarbeid med velrenommerte Formue Pensjonsrådgivning AS tilbyr Lederne alle medlemmer mellom 59 og 65 år rådgivning om fremtidig pensjon.

Tre menn på stilas på byggeplass_unyttig hr_Ntb Scanpix

Bygg- og anleggsbransjen ønsker å bli best i klassen på likestilling!

En utbredt bevisstgjøring er i gang i enkelte bransjer for å sikre bedre kjønnsbalanse. – Dette er en utvikling vi ønsker oss, sier nestleder i Lederne, Liv Spjeld By.

To kvinner og en mann samlet ved et skrivebord i kontormiljø.

Lederne søker generalsekretær i nyopprettet stilling

Her ser du en hånd som løfter ett kronestykke på et tårn av andre kronestykker.

Her tjener norske ledere mest

Bedrifter med utenlandske eiere lønner sine ledere 17 prosent bedre enn hva norskeide virksomheter gjør. Det kommer fram i Norsk Ledelsesbarometer 2018.