Søk medlemsskap

Vis på forsiden

Julehilsen fra Audun og Liv

Ny medlemsfordel: Bankavtale og lav boliglånsrente

Vi har gjort det for deg: Fremforhandlet en gunstig bankavtale på vegne av deg som er medlem av Lederne.

Seniorrådgivning til Ledernes medlemmer

Dagens pensjonsordning er fleksibel og gir mange spennende kombinasjonsmuligheter. Spørsmålet er ikke lenger når du vil gå av med pensjon, men når du vil ta ut pensjonen din. Gjennom et samarbeid med velrenommerte Formue Pensjonsrådgivning AS tilbyr Lederne alle medlemmer mellom 59 og 65 år rådgivning om fremtidig pensjon.

Tre menn på stilas på byggeplass_unyttig hr_Ntb Scanpix

Bygg- og anleggsbransjen ønsker å bli best i klassen på likestilling!

En utbredt bevisstgjøring er i gang i enkelte bransjer for å sikre bedre kjønnsbalanse. – Dette er en utvikling vi ønsker oss, sier nestleder i Lederne, Liv Spjeld By.

To kvinner og en mann samlet ved et skrivebord i kontormiljø.

Lederne søker generalsekretær i nyopprettet stilling

Her ser du en hånd som løfter ett kronestykke på et tårn av andre kronestykker.

Her tjener norske ledere mest

Bedrifter med utenlandske eiere lønner sine ledere 17 prosent bedre enn hva norskeide virksomheter gjør. Det kommer fram i Norsk Ledelsesbarometer 2018.

Rekrutter og vinn drømmetur til Svalbard!

Årets store rekrutteringskampanje er som i fjor også stor og meningsfylt: Alle som rekrutterer nye medlemmer til Lederne er med i trekningen av en opplevelsestur til isbjørnens rike, Svalbard. Samtidig fortsetter vi tradisjonen med at det oversendes en gavesjekk på kr. 50.000 til mødrehjemmet Abrigo. Vinner blir trukket mot slutten av 2018.

Én av fire tør ikke varsle

Oslo: En fjerdedel av dem som oppdager noe kritikkverdig på arbeidsplassen, velger å holde munn. Mange av de som varsler refses, baksnakkes og presses til å slutte.

Konferanse: Fremtidens Ledere – Larvik – den 8. mai

Du vil blant mange andre møte Susann Goksør Bjerkrheim, Pellegrino Riccardi og Silvija Seres på konferanseserien "Fremtidens ledere" som går av stabelen med sin tredje konferanse den 8. mai i Larvik. Meld deg på nå for Larvikkonferansen! Gratis for medlemmer av Lederne - kun kr 990 for ikke-medlemmer.

Rekrutter og vinn drømmetur til Brasil!

Rekrutter og vinn drømmetur til Brasil!

Årets store rekrutteringskampanje er stor og meningsfylt: Alle som rekrutterer nye medlemmer til Lederne var med i trekningen av en opplevelsestur til sambaens hjemland, Brasil, der vinneren vil besøke mødrehjemmet Abrigo og på vegne av Lederne overrekke en gavesjekk på kr. 50.000. Vinner ble trukket i begynnelsen av 2017.