Søk medlemsskap

Luftfart

Kvinne med mørkt, kort hår, briller og mørk kjole, står og smiler med en hånd i siden.

Et lederansvar: #Permisjonsopprøret2019 bør opprøre ledere over hele landet.

Økt pappaperm er et veldig viktig bidrag til økt likestilling i arbeidslivet, og samfunnet må verne om den og ikke la seg skremme til endring på grunn av de mange negative reaksjonene det har ført med seg.

Kjønnsforskjeller i lønn: Hvordan oppnår vi likelønn?

Kvinners andel av menns lønn blir større, men det går sakte. Differansen i brutto årsinntekt mellom kvinner og menn er stor når man tar med både deltids- og heltidsarbeidende arbeidstakere. Hvordan snur man på flisa?

Her ser du en hånd som løfter ett kronestykke på et tårn av andre kronestykker.

Her tjener norske ledere mest

Bedrifter med utenlandske eiere lønner sine ledere 17 prosent bedre enn hva norskeide virksomheter gjør. Det kommer fram i Norsk Ledelsesbarometer 2018.

Trond Jacobsen og Furat Gebory står foran et helikopter i en hangar.

Bristow i bedre vær

Det har ikke vært lett for mange av Ledernes medlemmer i olje- og gassektoren de siste årene. Etter helikoptertjeneste-leverandøren Bristows omstrukturering og forbedrede resultater, er det viktig for oss at medlemmene våre blir hørt. Vi tok turen til Sola, der en stor gjeng med medlemmer møtte oss i deres lokaler.

Vi streamer Ledernes årskonferanse på Facebook

Hvis du ikke er påmeldt Ledernes årskonferanse, så ikke fortvil. Det aller meste av Ledernes årskonferanse vil være tilgjengelig ved hjelp av live streaming via Facebook. Nedenfor gir vi deg hjelp til å klare det.

Viktig melding til medlemmene våre!

Idag kl. 13 sender Lederne og leverandøren Netigate ut en medlemsundersøkelse til alle betalende medlemmer på SMS. Det tar 3 til 5 minutter å svare på den, og vi håper nettopp du tar deg tid til å svare. Dine innspill er viktige, og de vil påvirke Ledernes fremtid.

Lederne roser Statoils samfunnsansvar

Statoil skal ansette 50 nyutdannede i årene fremover. Forbundsleder Audun Ingvartsen gir Statoil ros for å ta samfunnsansvaret sitt på alvor.

Nye opplysninger om S-92-styrten utenfor Irland

Et Sikorsky S-92, den samme helikoptertypen som er i trafikk til og fra offshoreinstallasjoner på norsk sokkel, styrtet på Irlands vestkyst natt til 14. mars. Nå er det kommet nye opplysninger om helikopterstyrten.

Sviktende beslutningsgrunnlag for å legge ned Andøya Flystasjon

Lederne mener at beslutningsgrunnlaget ikke er riktig.

HOFO-regelverket for helikoptertransport offshore må avvises

Organisasjonen Lederne, som blant andre organiserer over 4 000 ansatte innen olje- og gassnæringen, krever at det såkalte HOFO-regelverket for internasjonal lufttransport avvises.