Søk medlemsskap

Region Nord

Ledernes lekreste julegave

Alle medlemmer i Lederne inviteres til å delta på årets julekampanje. Engasjer deg og vinn gavekort på 10 000 kroner!

Ny advokat ansatt i Lederne

Tirsdag 1. oktober startet en ny advokat i Ledernes seksjon for arbeidsliv og jus. Thomas Ostermann heter han, og har en spennende bakgrunn. Vi ønsker Thomas hjertelig velkommen til oss i Lederne!

Galvano tar samfunnsansvar

Galvanos historie går tilbake til 1955 hvor man etablerte en industriell satsning som tok sikte på å sysselsette yrkeshemmede i landsdelen Nord-Norge.

Historisk felles regionmøte for fire regioner

Nær 100 delegater fra regionene Nord, Samvirke, Midt-Norge og Øst har 26. og 27. september vært samlet på Gardermoen for å debattere sentralstyrets høring om ny organisering av medlemsdemokratiet som skal behandles av kongressen i november.

Ledernes energi- og industrikonferanse 2019

Ledernes energi- og industrikonferanse 2019 finner sted onsdag 16. oktober på Scandic Stavanger Airport Hotel, Sola. Registreringen starter kl. 09.00 og konferansen starter kl. 09.30. Konferansen avsluttes kl. 15.30.

Informasjon om virkninger av streiken i Felleskjøpet Agri

Selv om Ledernes medlemmer ikke deltar i konflikter, kan man likevel på ulike måter bli utsatt for dem. Nedenfor finner du informasjon om hvilke bestemmelser som gjelder nå som Ledernes medlemmer kan påvirkes som følge av andres streik. Du finner også informasjon om hvordan du skal forholde deg under en streik hvor du ikke blir permittert.

Reduksjon av tiltaksplasser i arbeid og inkludering?

Lederne er generelt bekymret for en reduksjon i antall tiltaksplasser, og følger med når Nav reduserer omfanget og sier opp ulike tiltak.

Arbeid for alle i Beiarn!

Lederne har vært på besøk i Salten kommune, og hilst på mange hverdagshelter hos arbeids- og inkluderingsbedriften BeiarVekst. Der møtte vi flere ildsjeler, mye samhold og glede.

Abrigo-Ana-Rute

Et verdig liv

Ana Rute (24) ble satt bort da hun var to år. Moren forsvant, og far har hun aldri hatt. Hun har selv en datter på 13 måneder og en sønn på fire år. ”Jeg skal gi barna mine et anstendig liv”, forteller Ana Rute. Hun bor på mødrehjemmet Abrigo, som gjennom 20 år har mottatt støtte fra norske fagorganiserte.

Ingvartsen i Tromsø: Mennesket i lederrollen betyr mer enn før!

Dette var tittelen på et foredrag forbundsleder i Lederne, Audun Ingvartsen, avholdt på et seminar for ledere i NITO i Tromsø 3. september. Til dette seminaret var også mange medlemmer i Lederne i Tromsø-området til stede.