Søk medlemsskap

Region Olje og gass

Difust bilde tatt utenfra og inn i et kontorbygg, gjennom glassvindu. Til sak om dagpenger

Lønnsoppgjøret: Frontfaget i havn

Søndag 11. april ble det enighet i årets lønnsoppgjør mellom NHO og LO. Partene er omforent om en økonomisk ramme på 2,7 prosent.

Vårens vervevinner: – Mangeårig medlemskap i Lederne skaper troverdighet

- Å bruke dere uten å ha bruk for dere, gir et eierskap, sier vinneren av vårens vervekampanje. Kjennskap til det Lederne står for gjennom kurs, webinarer og spennende artikler, gjør at Ingunn Bjørnevoll er en god ambassadør for Lederne!

Stortingshøring om Alexander L. Kielland-ulykken

Riksrevisjonen har i sin nye rapport konkludert med at det ikke er grunnlag for å gjennomføre en ny granskning av ulykken. Lederne er skuffet over denne konklusjonen og støtter Kielland-nettverket.

Verv en venn, og vinn sykkel!

Vårens vakreste eventyr, Ledernes vervekonkurranse, er i gang. Premien er en sykkel til en verdi av 10.000 kroner. I tillegg får du et universelt gavekort på 350 kroner for hvert eneste medlem du verver - uansett om du vinner eller ei!

– Equinor gjør for lite for å beskytte ansatte mot farlig gass

I en artikkel i E24 / Stavanger Aftenblad setter Ledernetillitsvalgt Terje Herland i Equinor et viktig fokus på alle medlemmene som har fått kreft av jobben i Equinor. - Selskapet gjør for lite for å beskytte ansatte mot farlig gass, påpeker han.

God påske fra Audun og Liv

Forbundsleder Audun Ingvartsen og nestleder Liv Spjeld By ønsker deg en trygg og god påske.

Forlik i arbeidsrettssaken mellom Ledernemedlemmer og Equinor

Det ble sent på kvelden 18. mars inngått forlik i saken som denne uken har gått i Stavanger tingrett der fem Equinor-ansatte hadde gått til sak mot sin arbeidsgiver. Tillitsvalgt for Lederne i Equinor, Per Helge Ødegård, er på vegne av medlemmene svært fornøyd.

Utsatt beslutning om anbud for AFT-tiltak

Det er bra at regjeringen tenker seg om to ganger når det dreier seg om beslutninger som får betydning for de svakeste av de svake i arbeidsmarkedet, sier nestleder i Lederne, Liv Spjeld By.

Etableringsmøtene fortsetter

Etableringen av de 18 avdelingene nærmer seg halvveis, og det er flere trekk ved de nye avdelingene som er interessante. - Sammensetningen av representantene har en ny og spennende profil, sier nestleder Liv Spjeld By.

Hydro selger virksomhet i Norge

Salg av valsevirksomheten til utenlandske eiere skal ikke bety at de ansattes vilkår forringes, sier Ledernes forbundsleder Audun Ingvartsen.