Søk medlemsskap

Region Olje og gass

Ledernes kongress 2018 – følg den her!

Ledernes kongress starter torsdag 15. november kl. 11.00 med avslutning fredag 16. november kl. 15.00. Det er følgelig ingen møter lørdag. Vi gir deg oppdateringer fortløpende, så følg med i denne saken. Den vil bli oppdatert fortløpende i løpet av dagene.

Lønn og arbeidstid på norske sokkelinstallasjoner

Innimellom ser og hører vi forvirring og misforståelser rundt hvordan lønns- og arbeidstidsordningene virkelig er blant norske olje- og gassarbeidere på sokkelen. Vi laget derfor denne lille filmsnutten for forhåpentligvis å opplyse og rydde noen myter av veien.

To kvinner og en mann samlet ved et skrivebord i kontormiljø.

Lederne søker generalsekretær i nyopprettet stilling

Opplev gårsdagens årskonferanse!

Vi er stolte av årets årskonferanse, og vi har lyst til å dele den med deg. Se gjerne gårsdagens konferanse i denne saken. Dette vil du bli inspirert av, og vil påvirke ditt eget lederskap!

Lederne og NHO samlet på Vestlandet

Denne uken har samarbeidsutvalget mellom Lederne og NHO vært samlet til møter på Vestlandet.

Her ser du en hånd som løfter ett kronestykke på et tårn av andre kronestykker

Her tjener norske ledere mest

Bedrifter med utenlandske eiere lønner sine ledere 17 prosent bedre enn hva norskeide virksomheter gjør. Det kommer fram i Norsk Ledelsesbarometer 2018.

Grønn revolusjon for norsk aluminiumsindustri

Aluminiumskonferansen 2018 tok for seg en stille revolusjon innen aluminiumsproduksjon. Drevet av grønn, fornybar energi, og i tråd med Paris-avtalen, er den norske produksjonen den reneste i verden. Hva skal til for at industrien løfter seg ytterligere og går for å produsere mer ferdigvare enn det gjøres i dag?

Forbundsleder Audun Ingvartsen i samtale med olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg på Energikonferansen 2018.

Statsråden på Energikonferansen 2018

Den 5. september 2018 avholdt organisasjonen Lederne sin energikonferanse på Scandic Stavanger Airport Hotel Sola. Hit kom alle toppnavnene for å snakke om "Den nye oljen", inkludert den nye olje- og energiministeren som bare har hatt noen få dager i statsrådsstolen.

Bestill ferieleilighetene i Spania i 2019 (lavsesong) nå!

Ledernes medlemmer kan nå bestille ferieopphold utenom høysesongene i 2019 på de to høystandards ferieleilighetene i Spania som leies ut til selvkostpris til medlemmene. Her finner du all informasjon du trenger. Husk at i lavsesongen fra november til januar kan leilighetene leies i lengre perioder (hele uker) og til halv pris av ordinær pris!

Illustrasjon lønn

Ledernes lønnsrapport for 2018 er nå klar

Nå kan lønnsdelen av Norsk Ledelsesbarometer 2018 lastes ned. Ledernes visjon er å bygge gode ledere, og sammen med lønnsstatistikken gir denne forskningen viktig ammunisjon foran dine lønnsforhandlinger.