Lederne i media om pensjon og lønnsforhandlinger

Leder i avdeling 158 Per Helge Ødegård ble intervjuet om lønnsoppgjør og pensjon i Stavanger Aftenblad. Lederne har ikke glemt sliterne og vil fortsette jobbe for at arbeidstakere kan pensjonere seg med verdighet.

Her er noen sitater fra intervjuet:
Derfor vil Lederne gjøre pensjon til et svært viktig tema i sokkeloppgjøret. Fagforbundet vil ha en tidligpensjon som gir full pensjonsutbetaling fra 62 år for de som ikke klarer å stå i arbeid til pensjonsalderen på 65 år.

– VI vil at så mange som mulig skal jobbe så lenge som mulig. Hvis du har jobbet nattskift i 35 år, så er sjansen for at du faller fra ganske stor. Mange har brukt opp helsa si for bedriften. Å gå nattskift i 14 døgn er en stor belastning, og noe helt annet enn de tre nettene folk går når de jobber på land. Da tar du deg ganske fort inn, men etter 14 netter blir kroppen ødelagt, sier Ødegård.

Les hle saken her: