Bli med på temakveld om ungt lederskap

Onsdag 24. september inviterer Lederne til en temakveld om «ungt lederskap» i Stavanger – for deg som er under 38 år.

Unge ledere opplever ofte helt andre utfordringer og muligheter i sin jobbhverdag enn en leder på for eksempel 60 år. I den forbindelse inviterer Lederne deg som er under 38 år til en temakveld i Stavanger om ungt lederskap.

Martha Nordahl (30 år) er i dag butikksjef for Fretex Breibakken i Stavanger. Nordahl gikk fra å være ekstrahjelp til å bli leder – noe som bød på både muligheter og utfordringer. Hun deler sine erfaringer for hvordan man kan gå inn i lederrollen og gir noen nyttige tips.

Vi vil også legge opp til en diskusjon rundt det å være ung og leder. Her vil du også ha mulighet til å stille spørsmål og utveksle erfaringer med andre unge ledere. Etterpå vil det bli mulighet for nettverksbygging.

Meld deg på her! 

Praktisk informasjon: 

  • Dato: onsdag 24. september
  • Tid: 18:00 – 20:00
  • Sted: Ledernes Stavangerkontor; Breibakken 14
  • Seminaret er åpent for alle. Ta gjerne med deg en venn eller kollega.
  • For påmelding fyll ut dette skjemaet.

Spørsmål angående temakvelden kan sendes til kommunikasjonsrådgiver, Lene Ljødal: lene@lederne.no