Hvem blir Helt sjef 2015?

Mandag 13. april gikk startskuddet for en ny runde av arbeidslivs- og inspirasjonsprisen Helt sjef – i regi av Lederne og McDonald’s. I går hadde årets jury sitt første jurymøte. Nå oppfordrer de deg til å nominere noen som er Helt Sjef. Kjenner du noen som fortjener tittelen?

Med over 400 nominerte ungdommer både i 2013 og 2014 har prisen vist seg å ha et viktig og riktig budskap der ungdom med bein i nesa og lederegenskaper blir løftet fram og feiret. I år som i fjor er juryen og initiativtakerne på utkikk etter yrkesaktive personer under 30 år som er inspirerende og initiativrike lederemner. Man kan melde på seg selv eller en man kjenner på www.fb.com/heltsjef

Årets jury ledes av Norway Cup-general Frode Kyvåg. Med seg i juryen har Kyvåg Asbjørn Riddervold, business manager i McDonald’s, Line Folstad, stikningsingeniør i Skanska og medlem i Unge Lederne, Frode Kyvåg, Norway Cup-general og håndballtrener, Stian Seland, leder LNU, Nils-Ingar Aadne, komiker og gründer av iStage Management AS og Thina Saltvedt, sjefsanalytiker makro/olje i Nordea. Juryen hadde sitt første jurymøte i går for å diskutere hva de leter etter hos årets vinner. Noen stikkord fra juryen er innovasjon, ambisjon, arbeidsglede, inkluderende og inspirerende. Er det deg?

Vinneren av Helt sjef får 20.000 NOK til sin drømmereise, et års samarbeid og trening med ledercoach Alf Inge Stiansen i Leading Edge, samt mulighet til å delta på kurs i regi av Lederne. Kjenner du en som er en naturlig leder, en som er ekstremt dyktig i jobben sin eller en som alltid er full av engasjement og gjennomføringskraft? Nominer personen til Helt Sjef her: http://j.mp/14daxY5

FAKTA OM HELT SJEF
  • McDonalds og yrkesorganisasjonen Lederne gir for tredje år ut prisen «Helt Sjef».
  • Prisen går til en yrkesaktiv person under 30 år som er et inspirerende og initiativrikt lederemne.
  • Målet med Helt sjef er å sette fokus på dyktig ungdom som ønsker å ta aktiv del i arbeidslivet og ha lederansvar. I fjor mottok vi over 400 nominasjoner av engasjert ungdom. Det er bevis på at det er plenty av engasjement og stå-på-vilje blant dagens unge.
  • Fristen for å nominere en kandidat er 14. mai. Nominer her: http://j.mp/14daxY5
  • I 2013 var det den 24-årige bakegründeren fra Dokka, Kim Aleksander Røbergshagen, som vant Helt sjef-prisen, og i 2014 ble vinneren Norges yngste hotelldirektør, Preben Moen.
Publisert i Uncategorized