Bli med på en Helt Sjef frokostfest

I forbindelse med kåringen av Helt sjef 2015 har vi gleden av å invitere til frokostfest og paneldebatt om ungdom og ledelse. Prisen vil bli delt ut av juryens leder, Norway cup-general og håndballtrener Frode Kyvåg.

Tema for debatten er: «Ungt lederskap er viktig for fremtidens Norge – men oppmuntres ungdom til å ta lederansvar?» og panelet vil bestå av Eskil Pedersen, informasjonssjef i Nortura og tidligere AUF-leder, Christoffer Hovde, leder, blogger og foredragsholder, Thina Saltvedt, oljeanlytiker og medlem av Helt Sjef juryen, Nils-Ingar Odne, komiker, gründer og medlem av Helt Sjef juryen.

Etter paneldebatten vil vinneren av Helt Sjef kåres. Vinneren får 20.000 kr til en drømmereise og et års samarbeid og trening med ledercoach Alf Inge Stiansen i Leading Edge.

Vi gleder oss til å se deg! 

Ved spørsmål, vennligst kontakt kampanjekoordinator Nils Fredrik Wisløff på nils@bisqit.no

 

Arrangementet er åpent for alle. Obs: Lederne dekker ikke reisekostnader til dette arrangementet.