God respons rundt Helt Sjef-prisen

20 gode kandidater går videre til neste runde av Helt Sjef 2015. Hvem legger du din stemme på?

Dette er gjengen som skal kåre Helt Sjef 2015. Fra venstre: Asbjørn Riddervold, business manager i McDonald’s, Line Folstad, stikningsingeniør i Skanska, Frode Kyvåg, Norway Cup-general og håndballtrener, Stian Seland, leder LNU, Nils-Ingar Aadne, komiker og gründer av iStage Management AS og Thina Saltvedt, sjefsanalytiker makro/olje i Nordea.
Dette er gjengen som skal kåre Helt Sjef 2015. Fra venstre: Asbjørn Riddervold, business manager i McDonald’s, Line Folstad, stikningsingeniør i Skanska, Frode Kyvåg, Norway Cup-general og håndballtrener, Stian Seland, leder LNU, Nils-Ingar Aadne, komiker og gründer av iStage Management AS og Thina Saltvedt, sjefsanalytiker makro/olje i Nordea.

Det har kommet inn mange gode nominasjoner og det har vært flere oppslag i mediene, både nasjonalt og lokalt. 20 gode kandidater har nå blitt valgt ut til å gå videre til folkeavstemningen som skjer på Helt Sjef sine Facebook-sider. Her kan man gå inn og lese om de ulike kandidatene og stemme.

Hvem av disse 20 kommer helt til topps? Det er opp til DEG å stemme fram den du mener fortjener å vinne. Stem her: http://j.mp/1FAnkvG

De 10 som får flest stemmer går til ”finalen”. Det er en fagjury, som ledes av Frode Kyvåg, Norway Cup-general og håndballtrener. Med seg i juryen har Kyvåg Asbjørn Riddervold, business manager i McDonald’s, Line Folstad, stikningsingeniør i Skanska, Stian Seland, leder LNU, Nils-Ingar Aadne, komiker og gründer av iStage Management AS og Thina Saltvedt, sjefsanalytiker makro/olje i Nordea.

Vinneren av Helt sjef kåres på en frokostfest den 16. juni. Vinneren får 20.000 NOK til sin drømmereise, et års samarbeid og trening med ledercoach Alf Inge Stiansen i Leading Edge, samt mulighet til å delta på kurs i regi av Lederne.

Stem på din favoritt her!
Publisert i Uncategorized