Bli med i Unge Lederne i Olje og gass!

Regionutvalget i Ledernes region Olje og gass er i disse dager på utkikk etter en representant til Unge Lederne (UL).

Vi søker deg som er under 38 år, er engasjert, positiv og ønsker å bidra til ulike typer av aktivitet i vår region og inn i utvalget UL. Ser for oss en person som ønsker å være med på å synliggjøre Unge Lederne og fremme det som er viktig for de yngre i dagens yrkesliv.

Lederne har i dag over 2000 medlemmer som er under 38 år og ser på dette som en viktig ressurs i vår organisasjon. UL har møter sporadisk og ofte via Skype, ser mer for oss tilstedeværelse ved ulike sammenkomster og planlegging av disse.

Utvalgets mandat, vedtatt av forbundsstyret 26. januar 2012, er som følger:

  • Unge Lederne fokuserer på Ledernes medlemmer til og med fylte 38 år.
  • Unge Lederne skal fokusere på viktige aspekter for å tiltrekke seg unge medlemmer, herunder behov for spesielle medlemsfordeler, tilbud og tjenester.
  • Unge Lederne søker å skape arenaer for nettverksbygging mellom yngre og eldre medlemmer på tvers av bransjer og geografi.
  • Unge Lederne skal motivere og bistå ynge medlemmer til tillitsverv i bedriften og organisasjonen.
  • Unge Lederne skal innstille overfor forbundsstyret Ledernes ungdomspolitiske standpunkter og være forbundets ressurs i saker som berører yngre medlemmer.

Som representant i UL vil du også inngå i vårt regionutvalg sammen med en annen representant i fra Unge Lederne og en vara. Det gis møtehonorar ved møter i regionutvalget og møter er ca. annenhver måned fortrinnsvis i Stavanger.

Ta gjerne kontakt med Sigve Medhaug (sigve@lederne.no) for mer info.

Publisert i Uncategorized