Ledernes årskonferanse | FORAN 2024

Velkommen til Ledernes årskonferanse! FORAN er arenaen for deg som søker inspirasjon og vil vokse både faglig og personlig. Vi setter fokus på god praktisk ledelse med et norsk fokus.

Om konferansen FORAN

Tema for årets konferanse er Teknologi og samspill. Vi utforsker hvordan digitalisering og teknologiens rolle vil forme dagens og fremtidens arbeidsliv. Hvordan kan vi lede med teknologisk fremskritt uten å miste det menneskelige perspektivet?

En rekke dyktige foredragsholdere vil inspirere til personlig vekst, gi deg praktisk kunnskap, og sette fokus på fremtidens utfordringer. Enten du er leder, fagspesialist, rådgiver eller veileder, så er dette møtestedet for deg som tar ansvar og ønsker faglig utvikling.

Sted: Oslo Plaza
Dato: 30. oktober
Tidspunkt: 09:00-16:00

Velkommen til årets viktigste konferanse for ledere og fagspesialister på tvers av stillingsnivåer og bransjer.

Vi gleder oss til en lærerik og inspirerende dag!

 

Foredragsholderne

En rekke dyktige og anerkjente foredragsholdere vil gi deg innsikt i noen av fremtidens utfordringer. Du får inspirasjon og praktiske verktøy som du kan dra nytte av i arbeidshverdagen.

 

Else Kåss Furuseth
Else Kåss Furuseth

Else Kåss Furuseth

Programleder Else Kåss Furuseth vil lede oss gjennom dagen. Vi kan garantere en engasjerende og minneverdig opplevelse.

 

 

 

 

Eirik Norman Hansen
Eirik Norman Hansen

Eirik Norman Hansen

Bli med og utforsk vår digitale fremtid med Eirik Norman Hansen. En fremtidsrettet teknologioptimist og en av Norges mest karismatiske formidlere. Eirik, anerkjent futurist og teknologioptimist, gir publikum en sjelden blanding av engasjement, dybdekunnskap, og en klar forståelse av hvordan teknologiske trender påvirker oss på et menneskelig nivå. Som Årets taler og en stadig nominert foredragsholder, bringer Eirik en uovertruffen energi til scenen.

 

 

Loveleen Rihel Brenna
Loveleen Rihel Brenna

Loveleen Rihel Brenna

Lær hvordan du kan skape en inkluderende kultur, og hvordan navigere og lede i et mangfoldig og flerkulturelt arbeidsliv. Loveleen har vunnet flere priser og har vært en drivkraft i utviklingen av den nasjonale standarden for mangfold i ledelsessystemer. Loveleen er forfatter av flere nøkkelverk om mangfold, og mottaker av prestisjetunge priser, inkludert Ole Vig-prisen i 1997, Årets Kvinne KK i 2006, Norges tøffeste kvinne i 2013 og Fritt Ords honnørpris i 2016.

 

 

Anders Indset
Anders Indset

Anders Indset

Gled deg til hovedtaleren på FORAN, Anders Indset! Med sin unike kombinasjon av økonomi, ledelse og filosofi utfordrer og inspirerer han dagens ledere. Bli med på en tankevekkende opplevelse og foredrag om fremtiden! Med en fot i gårsdagens filosofi og den andre i morgendagens teknologi, utfordrer Anders tradisjonell tenkning og gir nytt liv til lederstrategier. Med røtter i Norge og to tiår i Tyskland, representerer han det beste fra to verdener. Han gir oss et globalt perspektiv på ledelse, teknologi og innovasjon. Som forfatter av tre internasjonale bestselgere og en sentral figur i kvanteteknologiens fremmarsj, er Anders en kunnskapsrik og inspirerende foredragsholder, og gir publikumet helt nytt sett med verktøy for å takle den raske endringen i vår tid.

 

 

Christine Spiten
Christine Spiten

Christine Spiten

Christine deler sin reise som ung leder og viser hvordan innovasjon og dedikasjon kan skape ekte endring. Et inspirerende foredrag om hvordan man kan lede fra hjertet og adressere noen av de mest presserende utfordringene i dag. Christine Spiten er en fremragende havteknolog og inspirerende ung leder som raskt har gjort seg bemerket i sitt fagfelt. Hennes historie er ikke bare en inspirasjon for unge ledere som ønsker å gjøre en forskjell, men også et strålende eksempel på hvordan dedikasjon, innovasjon og et klart fokus kan drive frem betydelige endringer.

 

Les mer om foredragsholderne

 

Pris

  • Medlemmer av Lederne: Konferansen er gratis. Vi dekker ikke opphold eller reise.
  • Ikke-Lederne medlem: Kr 1 495,-.
  • Student: Kr 495,-.

På dagen får du

  • Faglig påfyll
  • Praktiske verktøy
  • Inspirasjon og innsikt
  • Nettverksbygging