Pensjonsrådgivning

Pensjon utgjør en vesentlig del av den livslange inntekten din. Valgene du tar i dag kan påvirke det du skal leve av i fremtiden. Det er derfor lurt å sette seg inn i egen pensjon så tidlig som mulig.

Pensjon er komplekst og mange av våre medlemmer føler at de ikke har god nok oversikt. Vi ønsker å bevisstgjør våre medlemmer og oppfordrer til å orientere seg om egen pensjonssparing. Du bør starte planleggingen av pensjonen din så tidlig som mulig – du kan ikke starte for tidlig. Gjennom Ledernes nye pensjonstilbud får du oversikt og råd i forhold til hvilke grep en kan og bør ta.

Hva består Ledernes pensjonstilbudet av?

Lederne har flere tilbud som gis i forbindelse med pensjon

Digitalt kurs

  • Digitalt kurs «Pensjon i praksis» gjennomføres to ganger årlig. Kursene vil være åpne for alle aldersgrupper. Det vil komme et eget kurs skreddersydd våre medlemmer i offentlig sektor.

Seniorrådgivning

  • Seniorrådgivning – Gjennom et samarbeid med velrenommerte Formue Pensjonsrådgivning AS tilbyr Lederne alle medlemmer mellom 59 og 65 år rådgivning om fremtidig pensjon.

Pensjonsguide på nett

  • Pensjonsguide på nett – Her kan du lese om faktorer som påvirker pensjonen din – alt fra folketrygden, arbeidsgiver, ulike andre ordninger til det du har spart selv.

Pensjonstelefon

  • Pensjonstelefon – I samarbeid med Formue Pensjonsrådgivning AS oppretter vi derfor en egen pensjonstelefon hvor du kan få svar på spørsmål du har om pensjon.

 

Medlemsfordeler

Som medlem i Lederne får du trygghet i arbeidshverdagen, faglig utvikling og et stort nettverk. I tillegg får du lav boligrente, gode forsikringstilbud og andre rabatter.
Se alle dine medlemsfordeler