Psykisk og fysisk helse

God psykisk og fysisk helse er viktig både for å ha det bra med seg selv, og for å kunne prestere godt på jobb. Mange av oss vil rammes av psykiske problemer, og det er viktig å be om hjelp i tide. Regelmessig fysisk aktivitet kan forebygger ulike helseplager, for eksempel psykiske lidelser og muskel- og skjelettplager. 

Lederne ønsker å gjøre veien kortere for å få hjelp når en trenger det, samt å forebygge mot plager. Vi er derfor glade for å kunne tilby rabattavtaler innen både fysisk og psykisk helse.

 

Rabatt på psykologtjenester hos Onlinepsykologene

Psykiske lidelser er årsaken til om lag 20 prosent av det legemeldte sykefraværet på norske arbeidsplasser. Andelen har økt over tid. Slik ivaretar du ansatte som sliter psykisk 

 

Onlinepsykologene utgjør et team av autoriserte psykologer og psykologspesialister med bred kompetanse til å bistå deg som har behov. De har valgt å tilby psykologtjenester på nett, da det ikke bare er like effektivt, men også mer praktisk for mange. I tillegg blir terskel for å be om hjelp lavere. Som medlem i Lederne får du 10 % rabatt på ordinær pris. I tillegg garanterer Onlinepsykologene oppstart av første time innen tre virkedager. Du finner informasjon om hvordan du benytter deg av tilbudet under fordeler og rabatter på «Min side».

 

Det psykososiale miljøet på arbeidsplassen påvirker både helse, trivsel og produktivitet. Les også: Psykisk helse på jobb – et lederansvar?

Online, interaktiv trening hos Naardic

Som medlem får du 50 kr rabatt per måned, uansett hvilket medlemskap du velger hos Naardic. I tillegg får du 500 kr i gavekort hvis du velger 12 måneders medlemskap eller årsmedlemsskap, som du kan handle for i nettbutikken eller bruke på PT-timer. Du finner informasjon om hvordan du benytter deg av tilbudet under fordeler og rabatter på «Min side».

 

Naardic  tilbyr online, live og interaktiv trening med noen av Norges beste og mest kjente trenere. Interaktiv trening betyr at timene er direktesendte og at du ser treneren, og treneren ser deg. Dette gjør treningen enda mer motiverende, gøy og effektiv, og dere blir en gruppe som trener sammen. Nardic  tilbyr mange forskjellige typer treningstimer – blant annet styrketrening med og uten vekter, Hiit, pilates og trening for gravide.

 

Medlemsfordeler

Som medlem i Lederne får du trygghet i arbeidshverdagen, faglig utvikling og et stort nettverk. I tillegg får du lav boligrente, gode forsikringstilbud og andre rabatter. Se alle dine medlemsfordeler