Kompetanse til lunsj – fleksibelt og tilgjengelig

"Kompetanse til lunsj" er Ledernes månedlige lunsjseminar for deg som vil være faglig oppdatert på temaer som er relevante for ledere, fagspesialister og andre betrodde ansatte. Lær av dyktige og anerkjente foredragsholdere og få nyttige tips til din jobbhverdag.

“Kompetanse til lunsj” gir stor fleksibilitet og tilgjengelighet, noe som gjør at du kan tilpasse læringsopplevelsen etter dine behov og din tidsplan.

Faglig utvikling er viktig

Dagens arbeidsmarked blir stadig mer dynamisk og endringstakten er høy. Dette stiller høye krav til faglig utvikling, og det er avgjørende å holde seg oppdatert. Faglig utvikling vil trygge din posisjon, og gjøre deg mer attraktiv i arbeidsmarkedet. Med “Kompetanse til lunsj” får du en faglig oppdatering, nyttige råd og verktøy fra dyktige foredragsholdere og eksperter, som kan kombineres med en travel hverdag.

Hvor du vil, når du vil, med hvem du vil

“Kompetanse til lunsj” gir deg mulighet til å delta uavhengig av geografi, om du sitter på kontoret, hjemmekontoret, på hytta eller på toget.

“Kompetanse til lunsj” er åpent for alle. Det betyr at du kan ta med deg hvem du vil. Mange av våre medlemmer kombinerer “Kompetanse til lunsj” med nettverksbygging. Vi anbefaler å invitere bransjekollegaer, teamet, ledergruppa eller andre kollegaer til lunsj-webinar. Kombiner med gode diskusjoner og hyggelig samvær. Se eksempel på hvordan det kan gjøres.

Opptak av webinarene på Min side

Passer ikke tidspunktet? Gikk du glipp av et tidligere webinar? Vil du se opptaket igjen, eller spole tilbake for å være sikker at du har forstått innholdet riktig? Som medlem får du opptak av webinaret via Minside, slik at du kan se det igjen akkurat når det passer best for deg. Logg inn og se tidligere webinarer.

Vi ønsker dine innspill

Vi hører gjerne fra deg dersom du har forslag til temaer og gode foredragsholdere. Det er seksjon for marked og kommunikasjon som har ansvar for Kompetanse til lunsj – send oss gjerne en e-post.

Ledernes kompetansetilbud

Kompetanse, kunnskap og innsikt er grunnleggende faktorer for god ledelsespraksis og utvikling av samfunnet. Forskning viser at med rett kompetanse på rett sted, jobber arbeidstakere både mer effektivt og med økt motivasjon.

Vi ønsker å gjøre det enkelt å utvikle seg både faglig og personlig. Vi tilbyr derfor et bredt utvalg kurs, e-læring, webinar, lederutvikling, e-bøker, lydbøker og annet faginnhold.

Andre kompetansetilbud

En kvinne holder et foredrag.

Kurs og arrangmenter

Kurstilbudet vårt består av både fysiske kurs, digitale kurs og mer dypgående utviklingsprogrammer. Se kurskalender

Kompetanse til lunsj, dame som sitter å ser på webinar.

Lederne Learning

Som medlem i Lederne får du en eksklusiv tilgang til et stort utvalg e-bøker, lydbøker og online kurs. Les mer