Gratis e-bøker og lydbøker

Lederne ønsker å gjøre det enkelt å utvikle seg både faglig og personlig. Vi gir derfor gratis tilgang til en rekke bøker innen blant annet ledelse, personlig utvikling, strategi, karriereutvikling og kommunikasjon.

Kompetanse, kunnskap og innsikt er grunnleggende faktorer for god ledelsespraksis og utvikling av samfunnet. Både arbeidsgiver og den enkelte ansatte har ansvar for å støtte opp om såkalt livslang læring på arbeidsplassen, men som arbeidstakerorganisasjon kan også vi bidra. Vi har en rekke e-bøker og lydbøker til disposisjon.

Stort utvalg relevante bøker

Lederne har gleden av å tilby et utvalg relevante bøker fra forlaget Bookboon, som utgir bøker fra internasjonale eksperter innenfor ledelse, yrke og karriere. Mye tyder på at lesende ledere blir bedre i rollen sin. Bøker gir inspirasjon til nye idéer, og kan brukes som verdifulle utgangspunkt til interessante samtaler. Dessuten blir både meningene dine og perspektivene utfordret og utvidet. Som om ikke det var nok, holder bøker hodet skjerpet og motvirker demens, i tillegg til å redusere stress.

 

E-bøker og lydbøker for medlemmer:

Ved å logge inn på min side får du tilgang til over 5 000 ulike titler, både e-bøker og lydbøker. Du finner tilbudet under “Fordeler og rabatter” i menyen.

Åpent bibliotek for ikke-medlemmer

Vi tilbyr et utvalg av titlene til deg som ikke er medlem, slik at du kan prøve tjenesten helt uforpliktende. Les bøkene gratis her.

 

Som medlem i Lederne får du trygghet i arbeidshverdagen, faglig utvikling og et stort nettverk. I tillegg får du lav boligrente, gode forsikringstilbud og andre rabatter. Les mer om medlemsfordelene.