Bli med oss til Lederneuka!

Lederneuka arrangeres fra 7. til 10. november i Tromsø, Trondheim, Stavanger og Oslo. Vi i Lederne gleder oss til et inspirerende program innen ledelse, lokalkultur og underholdning.

Tekst
Redaksjonen
Foto
Håkon Holo Dagestad / privat
Dato

Lederneuka er en nysatsning fra Lederne, og har et spennende program med foredragsholdere som vil dele sine erfaringer og innsikt rundt fremtidens lederhverdag.

Den retter seg mot alle våre medlemmer, uavhengig av bransje og stillingsnivå. I tillegg er arrangementet åpent for alle med interesse for god ledelse og som ønsker motivasjon og inspirasjon i hverdagen. For hver av de fire byene Lederneuka kommer til, vil det være et lokaltilpasset program.

Nestleder i Lederne, Liv Spjeld By.
Nestleder i Lederne, Liv Spjeld By.

– Lederneuka er skreddersydd for å tilby lærerike foredrag om ledelse, interessante debatter og lokale kultur- og underholdningsbidrag. For oss er det viktig å møte medlemmene våre der de er, og å ta hele landet i bruk. Vi gleder oss veldig til å møte dere, sier nestleder i Lederne, Liv Spjeld By.

Psykolog og motivasjonsekspert Torkjell Winje.
Psykolog og motivasjonsekspert Torkjell Winje.

 

Psykolog og motivasjonsekspert Torkjell Winje vil være med til alle fire byene. Winje har et faglig dypt engasjement for de iboende styrker og mulighetene som bor i oss alle. Han omsetter forskning på motivasjon og ledelse til konkrete handlinger. Målet er motiverte medarbeidere, bedre resultater og en berikende arbeidshverdag.

-Dette er en superdyktig foredragsholder som alle vil ha stort utbytte av å oppleve. Hans forskningsbaserte og praktiske fremgangsmåter for lederatferd skaper et solid grunnlag for klokere beslutninger og bedre resultater, sier nestleder By.

Mot slutten av programmet vil det bli en paneldebatt om ledelse med foredragsholderne og forbundsledelsen. Du vil også få muligheten å bli kjent med mange spennende ledere og fagspesialister som du kan utveksle erfaringer med. Det er gode sjanser for å knytte kontakter og utvide nettverket ditt.

-Vi ser veldig frem til Lederneuka, og vi gleder oss til å bli bedre kjent med våre medlemmer. Så håper vi at deltakerne selv får mye ut av å møtes på tvers av bransjer, og at vi kan lære mer av hverandres ledererfaringer. Vi ønsker dere hjertelig velkommen til en spennende og underholdende dag med oss, avslutter Spjeld By.

Du får inspirasjon, faglig påfyll og nyttige verktøy du kan bruke i hverdagen. I tillegg er det en god mulighet for nettverksbygging med andre ledere og fagspesialister.

Bli med på årets konferanse om fremtidens lederhverdag!

Les mer og meld deg på

Publisert i Nytt fra Lederne