– I disse tider er det lurt med ekstra trygghet

– Det gir ekstra trygghet, både for meg som arbeidstaker og i mitt virke som leder, å være organisert i en seriøs arbeidstakerorganisasjon. Å vite at jeg har Lederne i ryggen hvis jeg får problemer, gjør at jeg sover bedre om natten, sier Anne Gro Engen (49).

Tekst
Karina Dunvold
Foto
Håkon Holo Dagestad
Dato

Stolt av hverdagsheltene

– ISS Facility Services er hardt rammet av koronakrisen. Våre hverdagshelter, renholderne, står i frontlinjen nå. Deres arbeid blir verdsatt på en helt ny måte. I en slik tid er det ekstra viktig med gode og trygge ledere som har kunnskap om kriseledelse, permitteringsregler og alle de nye lederutfordringene som vår hverdag består av nå.

Organiserte: Bygger god lederkompetanse

– Jeg ble vervet av en kollega, og likte det jeg hørte. Lederne er en seriøs og interessant organisasjon, uavhengig av fag eller politisk ståsted. Jeg har deltatt på mange lærerike kurs og spennende foredrag. Det har gitt meg større trygghet som leder. Jeg benytter meg av medlemsfordeler, eksempelvis Ledernes bankavtale, som gir en av markedets beste boliglånsrenter. Jeg har også fått gratis privatjuridisk rådgivning til å sette opp samboerkontrakt via Lederne, forteller Engen.

5 grunner til å bli medlem i Lederne:

1) Juridisk bistand, arbeid -og privatrettslig
2) Lønns- og pensjonsrådgivning
3) Lederutvikling gjennom kurs og webinarer
4) Gode bank- forsikringsordninger
5) Lokalavdelinger og stort tverrfaglig ledernettverk
Meld deg inn og bli med i trekningen av en koffert

Legg inn ordet JUL i feltet for «kampanjekode» når du melder deg inn og du er med i trekningen av en koffert. Vi håper nemlig vi snart kan reise og igjen arrangere spennende kurs og seminarer også live.

 

Bli medlem i Lederne

 

– Det gir ekstra trygghet, både for meg som arbeidstaker og i mitt virke som leder, å være organisert i en seriøs arbeidstakerorganisasjon. Å vite at jeg har Lederne i ryggen hvis jeg får problemer, gjør at jeg sover bedre om natten.

Anne Gro Engen

 

Trygghet, lederutvikling og tilhørighet

Ledelse handler om noe vi gjør – ikke bare om den tradisjonelle begrensningen til personalansvar og titler. – Det er ikke krav om at man må ha personalansvar for å være medlem i Lederne. Jeg håper at flere vil melde seg inn, for det vil mange ha stor nytte av. I både krisetider og i mer normale tider er det lurt med ekstra trygghet.

Utvider ledernettverket lokalt og nasjonalt

– Jeg har fått et stort nettverk og mange gode bekjentskaper, som igjen åpner nye dører for meg. Medlemmene kan selv velge om de vil være aktive og delta i lokale nettverk, som finnes over hele landet. Som nyvalgt leder for Oslo-avdelingen ønsker jeg å videreføre det gode arbeidet der ved å fokusere på nyttige aktiviteter, og aktuelle kurs og arrangementer for medlemmene.

Det ble et enkelt valg for meg
Åshild Hjulstad Linderud er medlem i Lederne.

Åshild Hjulstad Linderud  jobber som varehussjef hos Skeidar og er medlem i Lederne. – Jeg meldte seg inn i Lederne fordi jeg ønsket eksternt faglig påfyll og nettverksbygging på tvers av bransjer. Det gir trygghet å ha en arbeidstakerorganisasjon i ryggen dersom det skulle oppstå situasjoner i arbeidslivet hvor man skulle trenge juridisk hjelp, sier Åshild.

– Jeg hørte mye positivt om Lederne fra mine kollegaer. Derfor satte jeg meg inn i medlemsfordelene og sammenlignet med andre organisasjoner. Det ble et enkelt valg for meg, forteller Åshild. Hun setter mest pris på medlemsfordelene kurs/webinarer, juridisk veiledning og lokalt ledernettverk.

– I tillegg har jeg deltatt på medlemsmøter, utenlandskurs og spennende turer. På den måten har jeg utvidet mitt ledernettverk enormt, oppfordrer Åshild.

Bli medlem i Lederne

PS: legg inn ordet JUL i feltet for «kampanjekode» når du melder deg inn og du er med i trekningen av en koffert.

Publisert i Medlem