Bli medlem av Lederne

Ikke stå alene i arbeidslivet – ha Lederne i ryggen!

Usikkerhet preger dagens jobbmarked, og mange føler seg utrygge i en tid med mange permitteringer og oppsigelser. Viktigheten av å ha en solid arbeidstakerforening i ryggen har blitt større.

Tekst
Ingunn Larsen
Foto
iStock / Ingunn Larsen
Dato
Her ser du Ledernes nestleder Liv Spjeld By.
Nestleder i Lederne, Liv Spjeld By.

– Medlemmene våre forteller at de føler seg mer utrygge på jobb enn noen gang, og at de nå setter ekstra stor pris på vår støtte. Mange benytter seg av de juridiske rådgiverne og kompetansehevingen som vi tilbyr medlemmene. Vi i Lederne oppfordrer alle til å organisere seg, slik at vi alle sammen kan bidra til at det gode trepartssamarbeidet vi har i Norge fortsetter. Dermed kan vi sikre et seriøst og trygt arbeidsliv også i tiden etter pandemien, sier nestleder i Lederne, Liv Spjeld By.

Er du en god leder?

Det er viktig å avsette tid til å utøve god ledelse. Alle ønsker å være en motiverende, visjonær og strategisk støttespiller for sine ansatte og sine kollegaer, og få alle til å trekke i samme retning for å nå felles mål. I tillegg har ledere administrative arbeidsoppgaver som skal leveres. Klarer du å levere på alt dette i en travel hverdag? Behersker du endringsledelse og fjernledelse som har blitt så viktig i koronatid?

Vi øker din kompetanse!

Det er avgjørende å holde seg oppdatert på faget ledelse når endringstakten er så høy som i dag. Korona-epidemien har vist at fjernledelse har kommet for å bli, og det blir økt grad av hjemmekontor ved mange arbeidsplasser. Lederne tilbyr webinarer, kurs, konferanser, podcast, e-bøker og lydbøker innen faget ledelse, alt av høy kvalitet. Medlemmer kan også søke på et generøst etter- og videreutdanningsfond.

8 gode grunner til å bli medlem:

• Fri juridisk bistand – både jobb og privat
• Lønns- og pensjonsrådgivning
• Kurs, webinarer, konferanser, podcast, e-bøker og lydbøker med tema ledelse
• Støtte til etterutdanning
• Gode bank- forsikringsordninger for deg og familien din
• Lokale avdelinger og stort tverrfaglig ledernettverk lokalt og nasjonalt
• Gode tilbud med rabattavtaler og andre økonomiske fordeler
• Tilgang til Lederne-appen hvor du finner alle fordelene og viktige lederverktøy på ett sted

Se alle medlemsfordelene samlet her!

Hvem er medlem i Lederne?

Lederne er en arbeidstakerorganisasjon som har medlemmer på tvers av bransjer, titler, og nivå. Vi er til for alle som vil skape rammer for god ledelse, og du må ikke å ha personalansvar for å være medlem. Ved siden av tradisjonelle fagforeningsfordeler som juridisk bistand og gode bank- og forsikringsavtaler, tilbyr vi kompetansehevingstilbud som alle kan benytte seg av. Vi holder deg oppdatert og sammen skaper vi god ledelse!

Les om medlemsfordelene våre her

Meld deg inn her

(Saken fortsetter under videoen)

– Derfor er jeg medlem

Åshild Hjulstad Linderud jobber som varehussjef hos Skeidar.

Åshild Hjulstad Linderud er medlem i Lederne.

– Jeg meldte seg inn i Lederne fordi jeg ønsket eksternt faglig påfyll og nettverksbygging på tvers av bransjer. Det gir trygghet å ha en arbeidstakerorganisasjon i ryggen dersom det skulle oppstå situasjoner i arbeidslivet hvor man skulle trenge juridisk hjelp, sier Åshild.

– Hvorfor akkurat Lederne?

– Jeg hørte mye positivt om Lederne fra mine kollegaer. Derfor satte jeg meg inn i medlemsfordelene og sammenlignet med andre organisasjoner. Det ble et enkelt valg for meg, forteller Åshild. Hun setter mest pris på medlemsfordelene kurs/webinarer, juridisk veiledning og lokalt ledernettverk.

– I tillegg har jeg deltatt på medlemsmøter, utenlandskurs og spennende turer. På den måten har jeg utvidet mitt ledernettverk enormt. Meld deg inn du også, oppfordrer Åshild.

 Les om hvorfor Anne Gro meldte seg inn i Lederne her.

Les om medlemsfordelene våre her

Meld deg inn her