LederCasten – bli bedre kjent med kloke mennesker

I en uformell samtale med kjente samfunnsaktører blir vi bedre kjent med deres tanker om hva god ledelse er og hvordan det bør utøves – både i arbeidslivet og ellers.

Sist oppdatert

LederCasten

Følg LederCasten der du hører podcast:

Ledernes visjon er å bygge gode ledere. LederCasten er en podcast der du som lytter blir bedre kjent med samfunnsaktører både i arbeidsliv, politikk og andre sektorer.

Vår faste programleder Sverre Simen Hov spør gjestene hva god ledelse er og hvordan det ser ut i praksis. I tillegg har vi ofte to spalter – «Jobbintervjuet» og «Hverdagsledelse» – hvor vi utfordrer gjestene på dilemmaer fra hverdagen og klassiske spørsmål man møter i et jobbintervju. Det skal vise seg at latteren sitter løst.

Alle episoder legges ut på denne nettsiden og distribueres i våre nyhetsbrev og sosiale medier, men du kan også følge LederCasten på Spotify, iTunes eller der du hører podcast.

Har du ideer eller tips, ta kontakt med sverre@lederne.no

Først ut, i forbindelse med kommune- og fylkesvalget i 2019, var noen av våre mest kjente politiske ledere. Alle partier på Stortinget fikk invitasjon til å delta. Etter valget publiseres podcaster med i hovedsak ledere i ulike virksomheter og organisasjoner.