LederCasten – bli bedre kjent med kloke mennesker

I en uformell samtale med kjente samfunnsaktører blir vi bedre kjent med deres tanker om hva god ledelse er og hvordan det bør utøves – både i arbeidslivet og ellers.

Ledernes visjon er å bygge gode ledere. Derfor utarbeider vi årlig Norsk Ledelsesbarometer, deltar aktivt i kåringen av «Årets Unge Leder» i samarbeid med Assessit, og deler kunnskap om godt ledelsesinnhold på digitale flater og i tradisjonelle medier.

Et av våre nye tiltak er LederCasten – en podcast der du som lytter vil bli bedre kjent med samfunnsaktører både i arbeidsliv, politikk og andre sektorer.

Vår faste programleder Sverre Simen Hov spør våre gjester hva god ledelse er og hvordan det ser ut i praksis. I tillegg har vi to faste spalter – «Jobbintervjuet» og «Hverdagsledelse» – hvor vi utfordrer våre gjester på dilemmaer fra hverdagen og klassiske spørsmål man møter i et jobbintervju. Det skal vise seg at latteren sitter løst.

Alle episoder legges ut på denne nettsiden og distribueres i våre nyhetsbrev og sosiale medier, men du kan også følge LederCasten på Spotify, iTunes eller der du hører podcast.

Har du ideer eller tips, ta kontakt med post@lederne.no

Først ut, siden det om kort tid er kommune- og fylkesvalg, er noen av våre mest kjente politiske ledere. Deretter følger ledere for ulike virksomheter og organisasjoner.

Lytt og følg med – nye podcaster lanseres fortløpende.