Lederne sterkt representert på Ledelseskonferansen 2022 i Bergen

Et fullt kulturhus i Bergen sentrum opplevde en rekke ulike spennende erfaringer og betraktninger om ulike former for ledelse. Konferansen er et samarbeidsarrangement mellom NHH, Bergens Næringsråd, Adecco og Lederne.

Tekst
Jørn Henning Lien
Foto
Jørn Henning Lien
Dato

170 av Ledernes medlemmer under 38 år i Bergen og omegn ble invitert til konferansen. Av de 20 medlemmene fra Lederne som fant veien til arrangementet var alle de større medlemsgruppene til stede. Arrangementet er et strategisk samarbeid for å synliggjøre Lederne blant potensielle medlemmer og arbeidsgivere i Bergen og omegn, ifølge nestleder i Lederne, Liv Spjeld By.

– For Lederne er det helt grunnleggende å være i kontakt med ledernettverk rundt om i Norge, og særlig viktig er det å møte unge ledere. Dette er åpenbart folk vi ønsker å ha med oss som medlemmer eller som støttespillere på ulikt vis. For meg personlig er det veldig hyggelig at dette samarbeidet omfatter sentrale aktører i min og forbundsleder Audun Ingvartsens hjemtrakter, sier nestleder Spjeld By.

Årets unge ledertalent

På konferansen ble årets unge ledertalent kåret, og Spjeld By fra Lederne deltok i juryen. Vinneren ble Henrik Reigstad, som er daglig leder iVitec.

Om Reigstad sier juryen: “Vinneren kan vise til gode resultater på kort tid. Tross sin unge alder har han hatt en imponerende utvikling med mye lederansvar. Han har gjennom tøffe prioriteringer og lange arbeidsdager klart å snu selskapet han jobber for til et positivt resultat gjennom å lede etter utrykket «never back down». Han er en inspirasjon for unge ledere med sin unike stå på-evne.”

Prisvinner Henrik Reigstad med prisutdelerne og jurymedlemmer.

 

 

 

Viktig å delta
Lederne-medlemmet Alexandria Nakpil Følsvik var en av de som deltok på konferansen. Hun har nå valgt å begynne å studere etter tidligere å ha jobbet i Nordic Choice som food&beverage manager, og studerer nå master i innovasjon og ledelse på Høgskulen på Vestlandet i Bergen.

Jeg er veldig interessert i delta på nettverksarrangement og treffe mennesker med ulik bakgrunn og spennende kompetanse. For meg er det viktig å følge med på trender, utvikling og kunnskap som vil prege ledelse og arbeidsliv i fremtiden, sier Følsvik.

Alexandria Nakpil Følsvik er medlem av Lederne, og fikk møte nestleder Liv spjeld By under Ledelsekonferansen i Bergen 8. september 2022.

– Hvorfor er fagforening så viktig for dagens unge ledere?

Det er veldig viktig å ha en god fagforening i ryggen som kan bidra til at du kan realisere ditt fulle potensiale arbeidslivet. Du kan få hjelp og støtte i spørsmål som man ikke selv kjenner svarene på, og i større og mindre utfordrende saker. Fagforeningsmedlemskap gir deg gode muligheter til å utvikle deg faglig og personlig. Det kan Lederne hjelpe deg med. Jeg oppfatter Lederne som en varm og nær fagforening med korte kommunikasjonslinjer, og god tilgang på beslutningstakere, avslutter Alexandria.

Publisert i Nytt fra Lederne