Lederne-medlemmet Andreas Johnsen.

Medlemskap allerede i pluss

Lederne-medlemmet Andreas Johnsen har bare vært medlem i fire måneder, men da han vervet en kollega under varehandel-kampanjen til Lederne, ble han en splitter ny ipad rikere. Vi gratulerer!

Tekst
Anette Light
Foto
Privat
Dato

Andreas Johnsen jobber som stormarkedssjef hos Lyreco (tidl. Staples) på Slependen. Han var ikke klar over at Lederne hadde en varehandel-kampanje da han vervet, så dette kom virkelig som en gledelig overraskelse, og betyr at medlemskapet allerede er godt i pluss økonomisk.

–Hva var årsaken til at du meldte deg inn?

–Vi skulle ha lønnsoppgjør og jeg trengte litt hjelp rundt dette. Det var nok rådene fra dere som fikk litt fart i sakene. Vi er flere som bestemte oss for å melde oss inn, så vi dannet en bedriftsgruppe. Nå er vi seks-syv stykker i butikken som er medlemmer, og vi skal få med flere! Det er ikke noen spesielle konflikter på arbeidsplassen per i dag, men det er godt å vite at man har noen i ryggen dersom det skulle være noe.

–Var det noen andre medlemsfordeler som fristet?

–Ja, jeg har planer om å sjekke ut bankavtalen og forsikringene deres. Håper at det kan være litt å spare der i disse tider!

Jeg har jobbet meg opp til en lederstilling, og det er ikke noe jeg har utdannelse innenfor, så for meg vil det også være supert med litt kursing og faglig påfyll gjennom seminarer og lunsj-webinarer, for eksempel.

Tips for å vinne neste vervekonkurranse

Dersom du vil lese mer om vervekampanjen som er ute nå i vinter, så er det lurt å sette seg inn i de gode medlemsfordelene som Lederne byr på. Når du har vervet et nytt medlem, så sørg for at ditt navn blir ført inn på innmeldingsskjema for å melde inn nye venner og kollegaer. Dersom du trenger gode argumenter utover de som du allerede har selv, så finner du gode vervetips her.

Neste gang får to vinnere et gavekort på 5000,- hver. Husk at du vinner et gavekort på 500,- for hvert medlem du verver.

Lykke til med vervingen – sammen står vi sterkere!

Publisert i Nytt fra Lederne