Medlemstreff med pensjonsrådgivning i Arendal

I forbindelse med Ledernes deltakelse på Arendalsuka, ble medlemmer i avdeling Agder invitert til medlemstreff på Thon Hotell i Arendal.

Tekst
Redaksjonen
Foto
Håkon Holo Dagestad
Dato

Mange medlemmer som tilhører avdeling Agder møtte opp på medlemstreff i Arendal på onsdag 16. august. Forbundsleder Audun Ingvartsen og nestleder Liv Spjeld By ønsket alle de tilreisende vel møtt.

Generalsekretær Stein Zander informerte litt om organisasjonen, og om gledelige 610 nye medlemmer fra 1. august i fjor til i år.

– Det viser seg at vi gjør stadig flere ting riktigere, og vi opplever en stabil og vedvarende medlemsvekst. Vi merker oss hva som fungerer, og fortsetter det viktige arbeidet med å rekruttere nye medlemmer og beholde de vi har, kommenterer Zander.

Ett av trekkplastrene til medlemstreffet var en time med pensjonskurs fra Alexandra Plahte, i det velrenommerte Formue pensjonsrådgivning AS. Lederne har en egen pensjonstelefon som det ble informert om.

Medlemmene var veldig interesserte i temaet, stilte mange spørsmål, og synes det i etterkant hadde vært svært lærerikt og oversiktlig forklart.

Avdelingsleder Kristen Totland informerte avdelingen om kommende arrangementer, og så ble det mingling og matservering.

Publisert i Nytt fra Lederne