Nordea er Ledernes nye bankpartner

Endelig er ventetiden over og vi er glade for å kunne informere om at Nordea blir vår nye samarbeidspartner på bank. Målet er å gi deg som medlem et av markedets beste banktilbud.

Dato

Forbundsleder i Lederne, Audun Ingvartsen, er veldig fornøyd med å kunne presentere partnerskapet med Nordea.

– Sammen med Nordea vil vi tilby medlemmene våre konkurransedyktige banktjenester av høy kvalitet. Vi gleder oss stort til samarbeidet, og skal jobbe hardt for at du som Lederne-medlem blir fornøyd, sier Ingvartsen.

Vi gleder oss stort til samarbeidet, og skal jobbe hardt for at du som Lederne-medlem blir fornøyd.

Også Nordea er glade for avtalen og ser frem til et godt samarbeid.

– Vi er meget fornøyde med at Lederne har valgt Nordea som ny samarbeidspartner innenfor banktjenester, sier Hege Killingberg, Partneransvarlig i Nordea Norge.

– Vi skal være en bank som gir medlemmene et godt og konkurransedyktig totaltilbud, som er tilpasset hver enkelt sitt behov. Vi gleder oss til å ønske Lederne velkomne til Nordea, fortsetter Hege.

Markedsledende betingelser og tjenester

Tilbudet vil blant annet bestå av konkurransedyktige priser, digitale selvbetjeningsløsninger, personlig rådgivning, prioritert kundeservice, juridisk rådgivning og en rekke Premium-tjenester.

Medlemmers ektefelle, samboer og barn har også tilgang til medlemsfordelen, forutsatt av at medlemmet selv benytter det.

– Vi vet at forventningene til en ny avtale er høye, og det skal de være. Samtidig har vi attraktive kunder. Med den nye avtalen kan vi tilby gunstige betingelser, og skreddersøm til våre medlemmer i alle livsfaser, avslutter forbundslederen.

Mer informasjon om tilbudet og de konkrete betingelsene vil bli sendt ut i løpet av august. Dersom du allerede nå ønsker kontakt med Nordea, kan du be om å bli kontaktet.

Publisert i Nytt fra Lederne