Nytt medlemstilbud: Jobbsøkerkurs – slik lykkes du med jobbsøkerprosessen

Skal du søke ny jobb og trenger hjelp med CV og jobbsøknad? Har du blitt innkalt til intervju og trenger noen råd? Eller er du litt usikker på hva du vil og trenger noen tips? Som medlem får du nå gratis tilgang til et digitalt kurs som hjelper deg å navigere i jobbsøkerprosessen. Kan også deles med nærmeste familie.

Dato

Som en del av vårt kontinuerlige arbeid med å styrke kompetansetilbudet til våre medlemmer, lanserer vi nå et digitalt videokurs for jobbsøkere. Jobbsøkerprosessen kan være utfordrende, og krever kunnskap og ferdigheter innen en rekke ulike områder. I dette kurset lærer du hvordan du lykkes som jobbsøker.

– Målet er å gi medlemmene innsikten og kunnskap de trenger for å lykkes i jobbsøkerprosessen. Kurset inneholder praktiske råd som er relevant for medlemmene på tvers av bransjer, og enten du er nyutdannede eller har lang erfaring, forteller Inger Kringlebotten som er leder for marked og kommunikasjon i Lederne.

Kurset består av 8 moduler som er tilpasset de ulike stegene i jobbsøkerprosessen. Uansett om du er i begynnelsen av jobbsøkingen eller allerede er i prosessen, vil kurset hjelpe deg med å navigere gjennom utfordringene og øke sjansene for suksess.

Leder for marked og kommunikasjon
Inger Kringlebotten

– Medlemmene våre har ulike utfordringer og er på ulike steder i jobbsøkerprosessen. Kurset følger prinsippene for mikrolæring. I praksis betyr dette at du enkelt kan tilpasse læringen til ditt behov og ta kun den eller de modulene du har behov for akkurat der og da, sier Kringlebotten.

Kurset er utviklet av MeyerHaugen og er basert på boken Jobbsøkerkoden. Forfatteren, Sverre Haugen, er beskrevet som en av Norges beste foredragsholdere innen jobbsøkertematikk.

– Med dette tilbudet får medlemmene verdifull innsikt som kan hjelpe med å finne ny arbeidsgiver og øke sjansene for å lande drømmejobben. Vi håper dere får glede av tilbudet, avslutter Kringlebotten.

Les mer om medlemsfordelen og meld deg på

Publisert i Medlem, Nytt fra Lederne