Liv Såjeld By og Audun Ingvartsen smiler til kamera

Sensommerhilsen fra forbundsledelsen

Tekst
Redaksjonen
Foto
Fartein Rudjord
Dato

Kjære medlemmer, 

Den lange sommerferie-perioden nærmer seg slutten for mange av oss. Vi håper du og dine har hatt fine og avslappende sommerdager som kanskje for de fleste ble tilbragt i Norge.

Covid-19 preget mye av samfunnslivet i Norge og resten av verden det første halvåret av 2020. Dessverre tyder mye på at det vil fortsette de neste ukene og månedene.

En viktig milepæl for Lederne denne høsten blir gjennomføringen av ekstraordinær kongress på Gardermoen den 24. og 25. september. Dette blir den naturlige neste fasen etter det enstemmige kongressvedtaket i 2019 om nytt medlemsdemokrati. Ledernes kongressdelegater har mottatt innkalling, og den ekstraordinære kongressen avholdes fysisk. Det legges imidlertid til rette for digital deltagelse for delegater som på grunn av reiseråd (er i risikogruppen) knyttet til covid-19, ikke kan delta fysisk. Om du som er delegat ikke har rukket å melde deg på ennå, er det fint om du gjør det raskest mulig.

Lederne gjennomfører mange og omfattende digitaliseringsprosesser som forhåpentligvis vil bidra til å lette hverdagen for alle våre medlemmer og tillitsvalgte. Vi har fått på plass en app som kontinuerlig forbedres, og nå begynner jobben med å implementere et nytt og mer fremtidsrettet medlemsregister som vi har store forventninger til.

Mange av dere har registrert at det nylig ble brudd i det utsatte frontfagsoppgjøret mellom Norsk Industri og Fellesforbundet. Hvordan dette påvirker Ledernes ulike oppgjør fremover har vi ikke helt oversikt over ennå, men det vil vi informere om spesielt etterhvert.

Mye av det som skjer i samfunnet nå er preget av at smittesituasjonen krever noen ekstratiltak. Trolig må flere bruke munnbind i ulike sammenhenger. Vi har derfor produsert egne Lederne-munnbind. Praktisk, personlig og omtenksomt.

Vi jobber hver dag for å fremme god ledelse og etterleve Ledernes verdier Tydelig, Inkluderende og Troverdig. Alt gjøres med medlemmenes beste for øyet. Nå er vi mer enn klare for en høst fylt av spennende utfordringer, og det håper vi du også er!

 

Vennlig hilsen

Audun Ingvartsen og Liv Spjeld By