Strålende medlemstreff på Arendalsuka

Arendalsuka 2021 ble toppet med mingling og prat mellom Ledernes forbundsledelse, sekretariatet, enkelte i hovedstyret, tillitsvalgte og medlemmer i nærliggende lokalavdelinger.

Tekst
Redaksjonen
Foto
Sverre Simen Hov
Dato

På taket av Thon Hotel Arendal, med panoramautsikt over byen, Pollen og skjærgården, ble det onsdag 18. mars arrangert en sosial kveldssamling mellom lokale medlemmer og tillitsvalgte, Ledernes forbundsledelse og deler av sekretariatet og hovedstyret.

Kvelden inneholdt presentasjoner av medlemmene, deres bransjer og avdelinger, og de oppmøtte fikk lufte tanker med hverandre om den spennende tiden fremover.

Avdelingsleder i Agder, Marian Stene.

Avdelingsleder i Agder, Marian Stene, synes samlinger som dette er veldig verdifullt.

– Det er veldig hyggelig og viktig å møte både ledelsen, forskjellige bedriftsgrupper og tillitsvalgte. Man får sjansen til å bli bedre kjent med andre i organisasjonen og utveksle erfaringer fra ulike nivå. Også er det litt lettere å ta kontakt med folk man har møtt fysisk, sier Stene.

Kjetil Krogstad, avdelingsleder i Telemark, Vestfold og Buskerud, kan ikke få rost slike møter nok.

Avdelingsleder Kjetil Krogstad i avdeling Telemark, Vestfold og Buskerud.

– Jeg synes dette er en genial mulighet til å møte tillitsvalgte fra andre bransjer og lære om utfordringer de har. Nærhet til ledelsen er viktig, og det er godt å få luftet saker og ting man har på hjertet med folk i hele organisasjonen, sier Krogstad.

Forbundsleder Audun Ingvartsen ser frem til flere samlinger, og er positiv til ytterligere initiativ i fremtiden;

– Dette var veldig hyggelig og verdifullt, og tanken er at vi skal gjøre dette til en god tradisjon og utvide det videre med faglig innhold som avdelingsstyrene og tillitsvalgte kan nyte godt av i sitt viktige arbeid i årene som kommer, kommenterer Ingvartsen.

 

 

Publisert i Nytt fra Lederne