Velkommen til Ledelseskonferansen 2022!

Vi vil gjerne invitere deg som er medlem 38 år og yngre, og har bostedsadresse i tidligere Hordaland fylke, til å være med på Ledelseskonferansen 2022. Lederne er partnere, og konferansen blir arrangert av Bergens Næringsråd i Kulturhuset i Bergen den 8. september. Arrangementet er gratis, og inkluderer både middag og konsert.

Tekst
Redaksjonen
Illustrasjon
Bergens Næringsråd
Dato

Sted og tid:
Kulturhuset i Bergen, torsdag 8. september 2022 kl. 14.00 – 21.00

Påmeldingsfrist:
Onsdag 7. september kl. 10.00

Verden er i stadig endring. Som ledere må man ta hensyn til ulike endringsdrivere som er med og påvirker organisasjonen, ansatte, kulturen og ikke minst lederyrket i seg selv. Grunnet endringsdrivere er ledelse noe annet i dag enn det var for bare 10-15 år siden.

For femte året på rad har vi gleden av å invitere til Ledelseskonferansen hvor årets tema er “En verden i endring”. I første del av konferansen kommer Norges ledende eksperter innen ulike endringsdrivere som digitalisering, klima, krigen i Europa og mangfold/likestilling. I andre del får du presentert to av Norges råeste case på hvordan ledelse har vært helt avgjørende når endringsdriverne har vært sterke. I tillegg lærer du om hvordan kriseledelse er et viktig verktøy for enhver leder. Avslutningsvis skal vi sammen omdefinere ledelsesbegrepet til å være relevant for fremtiden.

Ledelseskonferansen, med middag, foregår på det fantastiske nye Kulturhuset i Bergen. Påmeldingen inkluderer to-retters middag med drikke og underholdning.

Vel møtt til en inspirerende og lærerik kveld!