Vervekonkurranse: Verv og vinn flotte premier

Årets kanskje hyggeligste sesong er på vei - høsten. Hva er vel bedre enn å benytte høsten til en fornyelse av stua? En ny myk og god sofa? Eller kanskje du heller vil dra bort fra regn og vind til en spennende destinasjon?

Foto
Canva
Dato

Tenker du på den ene kollegaen, vennen eller naboen som burde vært medlem i Lederne? Da er tiden inne for å tipse dem om å melde seg inn.

Ledernes vervekonkurranse er i gang, og vi trekker to heldige vinnere som får et gavekort på 5000,- hver. En vinner for å ha vervet flest medlemmer, og en tilfeldig vinner i kampanjeperioden 1. september til 30. november.

Med gavekortet fra GoGift kan man velge å bruke gevinsten på tusenvis av produkter, butikker eller opplevelser.

Hvorfor være medlem

Arbeidslivet er stadig under endring, og de siste årene har vi sett viktigheten av å sikre jobben med et medlemskap i en seriøs fagforening.

På lik linje med at man forsikrer hus og bil, bør jobben forsikres for å ivareta en trygg inntekt. Hos Lederne får man både jobbtrygghet, kompetansebygging, nettverk og mange andre medlemsfordeler. Dette bør du tipse venner og kollegaer om!

Vervetips og populære medlemsfordeler

Trenger du vervetips og råd om hvordan du argumenterer i en vervesituasjon, kan du lese om de gode rådene her. Våre mest populære medlemsfordeler er:

  • Juridisk rådgivning – privat og arbeidsrettslig
  • Kurs og kompetansebygging
  • Lokalt tverrfaglig bransjenettverk
  • Gunstige avtaler innen bank, forsikring og andre økonomiske rabattavtaler

Stå styrket i fellesskapet 

Desto flere som står sammen på en arbeidsplass – desto sterkere står du dersom du ønsker innflytelse, eller kommer i en konflikt. Ta gjerne kontakt med oss dersom du behøver hjelp til verving på din arbeidsplass på enten : marked@lederne.no  eller ring oss på 22 54 51 50

Meld inn nye medlemmer her

Enkelt innmeldingsskjema finner du her. For hvert medlem du verver, får du uansett et gavekort på 500,- . Husk at den du verver må oppgi ditt navn i innmeldingsskjema, slik at du blir registrert som deltaker i vervekonkurransen, og samtidig mottar gavekort.

 

Lykke til med høstens konkurranse! Vinnerne blir kontaktet direkte i etterkant av konkurransen.

Publisert i Nytt fra Lederne