Gavekort med Ledernes logo på.
Vinterkampanje

Verv en venn – vinn gavekort på 5000,-!

Lederne ønsker å kickstarte året og har derfor en ny vervekonkurranse for våre medlemmer. Sammen står vi sterkere.

Foto
Lederne
Dato

Vi trekker to heldige vinnere som får et gavekort på 5000,- hver.

En vinner for den som har vervet flest medlemmer, og en tilfeldig verver i perioden mellom 1. januar til og med 31. mars.

Hvorfor være medlem

Arbeidslivet er stadig i endring, og de siste årene har vi sett viktigheten av å sikre jobben med et medlemskap i en seriøs fagforening. På lik linje med at man forsikrer hus og bil, bør jobben forsikres for å ivareta en trygg inntekt.

Hos Lederne får man både jobbtrygghet, kompetansebygging, nettverk og mange andre medlemsfordeler. Dette bør du tipse venner og kollegaer om. Les mer om hvorfor du bør være medlem.

Vervetips og populære medlemsfordeler

Trenger du vervetips og råd om hvordan du argumenterer i en vervesituasjon, kan du lese om de gode rådene her. Våre mest populære medlemsfordeler er:

  • Juridisk rådgivning – privat og arbeidsrettslig
  • Lederutvikling gjennom kurs og webinar
  • Lokalt tverrfaglig bransjenettverk
  • Gunstige avtaler innen forsikring, bank og andre økonomiske rabattavtaler

Stå styrket i fellesskapet

Desto flere som står sammen på en arbeidsplass – desto sterkere står du dersom du ønsker innflytelse, eller kommer i en konflikt. Ta gjerne kontakt med oss dersom du trenger hjelp til verving på din arbeidsplass. Du kan kontakte oss direkte på epost marked@lederne.no eller ringe oss på 22 54 51 50-

Meld inn nye medlemmer her

Innmeldingsskjema finner du her. Husk at den du rekrutterer må oppgi ditt navn som verver, slik at du blir registrert, og mottar gavekort.

Lykke til med årets første vervekonkurranse! 

Publisert i Nytt fra Lederne