Her ser du et ungt par som ser utover et fint skogslandskap. Det er vinter.
Vinterens vervekonkurranse:

Verv et medlem til Lederne – vinn flott premie!

Nytt år og nye muligheter! Vi drar i gang årets første vervekonkurranse. Premien er en matkurv fra Meny til en verdi av 5000 kroner. I tillegg får du et universelt gavekort på 350 kroner for hvert eneste medlem du verver - uansett om du vinner eller ei!

Tekst
Anette Light og Ingunn Larsen
Foto
Adobe Stock
Sist oppdatert

Mange opplever usikre arbeidsforhold i den pågående koronasituasjonen. Viktigheten av å sikre jobben med et medlemskap i en seriøs arbeidstakerorganisasjon, er større enn noen gangDette bør du tipse venner og kollegaer om! På lik linje med at man forsikrer hus og bil, bør jobben forsikres for å ivareta en trygg inntekt.  

Vinteres vervekonkurranse

Når du verver medlemmer til Lederne vil du i perioden 1. januar til 1. april være med i trekningen av en flott matkurv til en verdi av 5000,- fra Meny. Vinneren blir kontaktet første uken i april, eventuelle matallergier eller spesielle matønsker oppgis da. Vi vil selvsagt imøtekomme dine ønsker så langt det er mulig.  

Hvorfor være medlem

Hvis du trenger tips for hvordan du verver nye medlemmerkan du lese mer om de gode argumentene på hjemmesiden vår. Alle medlemsfordelene er også gode verveargumenter. Her kan man spare inn nesten hele kontingenten ved å bruke fordelene! 

Stå styrket i fellesskapet 

Desto flere man er sammen på en arbeidsplass – desto sterkere står du dersom du ønsker innflytelse, eller kommer i en konflikt. Ta gjerne kontakt med oss dersom du trenger hjelp til å få på plass rekruttering på din arbeidsplassKontaktperson for verving er rådgiver Anette Light som du kan kontakte via e-post: anette.light@lederne.no 

Meld inn nye medlemmer her

Enkelt innmeldingskjema finner du på våre websider her. Husk at den du rekrutterer må oppgi deg som verver, slik at du blir registrert som deltaker i vervekonkurransen og dermed mottar gavekort 

Lykke til med vinterens vervekonkurranse!