Vervekonkurranse: Verv og vinn gavekort

Sommeren er nærmere enn vi tror. Bli med på vår vervekonkurranse, så kanskje du er den heldige vinneren som stikker av med hovedpremien?

Foto
Canva
Dato

Tenker du på den ene kollegaen, vennen eller naboen som burde vært medlem i Lederne? Da er virkelig tiden inne for å tipse dem om å melde seg inn.

Lederne er klar med ny vervekonkurranse, og det betyr at du har muligheten til å vinne et gavekort på hele 5000,- Vi trekker både en tilfeldig vinner, i tillegg til det en vinner som har vervet flest i kampanjeperioden, som går fra 1. April til 30. Juni 2024.

Med gavekortet fra GoGift kan man velge å bruke gevinsten på reise, tusenvis av produkter, butikker, og opplevelser.

Hvorfor være medlem

Livet er stadig under endring. Både når det gjelder det økonomiske, og ikke minst i arbeidslivet. De siste årene har vi virkelig sett viktigheten av å sikre jobben med et medlemskap i en seriøs fagforening.

På lik linje med at man forsikrer hus og bil, bør jobben forsikres for å ivareta en trygg inntekt. Hos Lederne får man både jobbtrygghet, kompetansebygging, nettverk og mange andre medlemsfordeler. Dette bør du tipse venner og kollegaer om!

Vervetips og populære medlemsfordeler

Trenger du vervetips og råd om hvordan du argumenterer i en vervesituasjon, kan du lese om de gode rådene her. Våre mest populære medlemsfordeler er:

  • Juridisk rådgivning – privat og arbeidsrettslig
  • Kurs og kompetansebygging
  • Lokalt tverrfaglig bransjenettverk
  • Gunstige avtaler innen bank, forsikring og andre økonomiske rabattavtaler

Stå styrket i fellesskapet 

Desto flere som står sammen på en arbeidsplass – desto sterkere står du dersom du ønsker innflytelse, eller kommer i en konflikt. Ta gjerne kontakt med oss dersom du behøver hjelp til verving på din arbeidsplass på enten: marked@lederne.no  eller ring oss på 22 54 51 50.

Meld inn nye medlemmer her

Enkelt innmeldingsskjema finner du her. Husk at den du verver må oppgi ditt navn i innmeldingsskjema, slik at du blir registrert i vervekonkurransen, og samtidig mottar gavekort.

Husk at man alltid mottar et gavekort på 500,- for hvert medlem man verver, etter det nye medlemmet har betalt sin første kontingent.

Lykke til med vervingen! 

Publisert i Medlem, Nytt fra Lederne