Illustrasjonsbilde vervekonkurranse
Vervekonkurranse:

Delta på sommerens vervekonkurranse, og vinn gavekort på 5000,-!

Jo flere du verver, jo større blir vinnersjansen! Vi trekker to heldige vinnere. I tillegg får du et universelt gavekort på 500 kroner for hvert medlem du verver - uansett om du vinner eller ikke!

Foto
Canva
Sist oppdatert

Vi kårer den som har vervet flest medlemmer mellom kampanjeperioden 2. juni til 31. august, og i tillegg trekker vi en tilfeldig verver som også vil motta et gavekort på 5000 kroner.

Hvorfor være medlem

Som medlem i Lederne får du trygghet i arbeidshverdagen, faglig utvikling og et stort nettverk. Trenger du hjelp eller råd, er det kort vei til rådgivning fra våre erfarne rådgivere, jurister og advokater. I tillegg får du lav boligrente, gode forsikringstilbud og andre rabatter.

Dette bør du tipse venner og kollegaer om! Vi har medlemmer på tvers av bransjer, titler og nivå. Les mer om hvorfor du bør være medlem.

Vervetips og populære medlemsfordeler

Trenger du vervetips og råd om hvordan du argumenterer i en vervesituasjon, kan du lese om de gode rådene her. Våre mest populære medlemsfordeler er:

  • Juridisk rådgivning – privat og arbeidsrettslig
  • Lederutvikling gjennom kurs og webinar
  • Lokalt tverrfaglig bransjenettverk
  • Gunstige avtaler innen forsikring, bank og andre økonomiske rabattavtaler

Stå styrket i fellesskapet

Desto flere som står sammen på en arbeidsplass – desto sterkere står du dersom du ønsker innflytelse, eller kommer i en konflikt. Ta gjerne kontakt med oss dersom du trenger hjelp til rekruttering på din arbeidsplass. Kontaktperson for verving er rådgiver Anette Light som du kan kontakte via e-post: anette.light@lederne.no

Du får alltid gavekort

Husk at du også alltid får et universelt gavekort på 500 kroner for hvert eneste medlem du verver – uansett om du vinner eller ei! Gavekortet kan du benytte i de fleste butikker. Denne gavekort-ordningen er gjeldende for alle som verver nye yrkesaktive medlemmer.

Meld inn nye medlemmer her

Enkelt innmeldingskjema finner du her. Husk at den du rekrutterer må oppgi ditt navn som verver, slik at du blir registrert som deltaker i vervekonkurransen, og mottar gavekort.

Lykke til med sommerens vervekonkurranse! Vinneren blir kontaktet første uken i september. 

Publisert i Nytt fra Lederne