Gavekort med gullsløyfe
Desemberkampanje

Verv en venn – få doble gavekort!

Julen nærmer seg med stormskritt, og Lederne ønsker å gi våre gode ambassadører noe ekstra. Derfor får alle som verver et medlem i perioden 1. desember til og med 31. desember doble gavekort, altså 1000 kroner!

Foto
Lederne
Dato

Hvorfor være medlem

Arbeidslivet er i stadig endring, og i løpet av de siste årene har vi sett viktigheten av å sikre jobben med et medlemskap i en seriøs fagforening.

På lik linje med at man forsikrer hus og bil, bør jobben forsikres for å ivareta en trygg inntekt. Som medlem i Lederne får du trygghet i arbeidshverdagen, faglig utvikling og et stort nettverk.

Trenger du hjelp eller råd, er det kort vei til rådgivning fra våre erfarne rådgivere, jurister og advokater. I tillegg får du lav boliglånsrente, gode forsikringstilbud og andre rabatter.

Vi har medlemmer på tvers av bransjer, titler og nivå. Tips dine venner og kollegaer, og les mer om hvorfor du bør være medlem.

Vervetips og populære medlemsfordeler

Trenger du vervetips og råd om hvordan du argumenterer i en vervesituasjon, kan du lese om de gode rådene her. Våre mest populære medlemsfordeler er:

  • Juridisk rådgivning – privat og arbeidsrettslig
  • Lederutvikling gjennom kurs og webinar
  • Lokalt tverrfaglig bransjenettverk
  • Gunstige avtaler innen forsikring, bank og andre økonomiske rabattavtaler

Stå styrket i fellesskapet

Desto flere som står sammen på en arbeidsplass – desto sterkere står du dersom du ønsker innflytelse, eller kommer i en konflikt. Ta gjerne kontakt med oss dersom du trenger hjelp til verving på din arbeidsplass. Du kan kontakte oss direkte på epost marked@lederne.no

Meld inn nye medlemmer her

Enkelt innmeldingsskjema finner du her. Husk at den du rekrutterer må oppgi ditt navn som verver, slik at du blir registrert, og mottar gavekort.

Lykke til med årets juleverving! 

Publisert i Nytt fra Lederne