Lederne gir deg kunnskap, nettverk og trygghet

Gode ledere tar ansvar og er oppriktig interessert i menneskene rundt seg. De skaper resultater ved å spille andre gode. Er du enig? Lederne er en organisasjon med lang erfaring, som tilbyr fordeler og støtte du faktisk har bruk for.

Dato

Lederne er en fagforening som har medlemmer på tvers av bransjer og stillingsnivåer, både i privat og offentlig sektor.

Synet på ledelse utvikler seg i takt med endringene i arbeidslivet. Ledelse handler om noe vi gjør – ikke bare om den tradisjonelle begrensningen til personalansvar og titler. Gode ledere lytter, lærer og deler. De er beslutningsdyktige, tydelige og ærlige. De motiverer til innsats for felles mål. Høres det riktig ut for deg også?

Våre medlemmer fremhever disse medlemsfordelene som spesielt viktige:

  • Juridisk bistand, både arbeids -og privatrettslig
  • Faglig utvikling gjennom et bredt kompetansetilbud: kurs, lederutvikling, e-bøker m.m.
  • Gode forsikrings- og bankordninger
  • Kort vei når du trenger hjelp og råd
  • Lokalavdelinger og stort tverrfaglig ledernettverk

Våre medlemsfordeler

Som medlem i Lederne får du trygghet i arbeidshverdagen, faglig utvikling og et stort nettverk. I tillegg får du lav boligrente, gode forsikringstilbud og andre rabatter.
Se alle dine medlemsfordeler

Trygghet – det er viktig å organisere seg

Det er avgjørende å ha en seriøs fagforening i ryggen dersom du skulle få problemer på jobb. Hos Lederne er det kort vei til gode råd fra våre rådgivere, jurister og tillitsvalgte.

Som fagorganisert er du sikret viktige rettigheter rundt arbeidsforholdet ditt. Tariffavtalene sikrer mange av de velferdsgodene vi setter pris på og tar for gitt, eksempelvis velferdspermisjon, 5 ukers ferie og lønnsforhandlinger. Desto flere man er som organiserer seg, desto tryggere er avtalen som gir rett til godene. Også ledere og fagspesialister har behov å sikre sine rettigheter og for å få hjelp og støtte i arbeidshverdagen. Mange av våre medlemmer setter pris på å være organisert i en annen organisasjon en sine ansatte.

 

Dette sier medlemmene

Kai er medlem i Lederne

«Det føles ekstra godt å være medlem og tillitsvalgt i Lederne hvis det skulle oppstå en vanskelig situasjon på jobben. Dette handler hovedsakelig om trygghet for meg. Relasjonsbyggingen i Lederne er også  avgjørende, og det tverrfaglige nettverket av ledere og hyggelige folk som jeg møter der er gull verdt.» Kai Wiborg, varehussjef.

åshild er medlem i lederne

«Jeg meldte meg inn i Lederne fordi jeg ønsket eksternt faglig påfyll med kompetanseheving via kurs, konferanser og webinarer innen faget ledelse. Tilgang til gratis podkast og e-bøker innen ledelse er også noe jeg setter pris på.» Åshild Linderud, Key Account Manager.

Faglig utvikling og nettverk

Dagens arbeidsmarked blir stadig mer dynamisk, og endringstakten er høy. Faglig utvikling vil trygge din posisjon, og gjøre deg mer attraktiv i arbeidsmarkedet. Hos Lederne får du et bredt tilbud som gjør det enkelt å utvikle deg både faglig og personlig. Du får tilgang til en rekke kurs, konferanser, webinar, lederutviklingsprogram, ledelsesstoff, gratis e-bøker og lydbøker.

Som medlem blir du også del av et stort tverrfaglig nettverk med andre ledere og fagspesialister. Du får et faglig nettverk på kryss av bransjer og geografi.

Har du spørsmål til medlemskap i Lederne?

Hvis du lurer på om du kan bli medlem, eller hvorfor du burde bli medlem vil vi gjerne høre fra deg. Send oss en marked@lederne.no, eller kontakt rådgiver Anette Light på telefon 906 60 127.