Kaffetrakter ovenfra.

Klar tale ga verveseier

Vinneren av vinterens vervekonkurranse, Tore Halvorsen, snakker rett fra levra. Hans tydelighet gir vekst i medlemsmassen, og det ga ham i sin tur en splitter ny kaffetrakter.

Tekst
Redaksjonen
Foto
Adobe Stock / Privat
Dato

Tore Halvorsen jobber til daglig offshore i Baker Hughes Norge AS. Han er også leder for en egen bedriftsgruppe, og det medfører at mange henvender seg til ham når de opplever problemer eller utfordringer på jobben. Tore er en solid støtte for sine medarbeidere, og han tror på at man står sterkere sammen, og får til mer, når man samles i en gruppe.

– Jeg er ingen flink verver, bare direkte og ærlig, og tar tak i ledelsen når det trengs. Jeg snakker rett fra levra og det tror jeg kollegaene mine liker, forklarer Tore.

Her et bilde av Tore Halvorsen.
Tore Halvorsen er vervevinner av vinterens vervekonkurranse.

Uansett om han vil gå god for det eller ikke, er Tore definitivt en flink verver. Rekrutteringen hans skjer gjennom møysommelig arbeid, god hjelp og oppfølging, og at han stiller opp for sine kollegaer.

– Når medarbeidere kommer med noen klager over ting på arbeidsplassen, så sier jeg bare at: «Ja, da får dere bare melde dere inn da». Så gjør dem det, sier Tore.

Ironisk påpeker han videre at nedbemanningsprosesser hjelper på medlemstallet, og at ingenting får folk til å innse viktigheten av å være medlem enn i slike situasjoner.

For Tore var det en stor overraskelse at han vant. Medarbeiderne setter stor pris på arbeidet som blir gjort for dem på arbeidsplassen, og det gir resultater. Også i form av en splitter ny kaffemaskin.

Tips for å vinne neste vervekonkurranse

Dersom du vil lese mer om vervekampanjen nå på våren så finner du den her. Både for deg og de du verver, så er det lurt å sette seg inn i de gode medlemsfordelene som Lederne byr på. Når du har vervet et nytt medlem, så sørg for at ditt navn blir ført inn på innmeldingsskjema for å melde inn nye venner og kollegaer. Dersom du trenger gode argumenter utover de som du allerede har selv, så finner du gode vervetips her.

Neste gang får vinnerne et gavekort! Du kan lese om den nye vervekonkurransen her.

Lykke til med vervingen – sammen står vi sterkere!

Publisert i Nytt fra Lederne