Bærer du ansvar innenfor offentlig sektor?

Lederne er et trygt og godt valg for deg som jobber i offentlig sektor. Vi er der for å sikre rettighetene dine og gi deg trygghet i arbeidshverdagen. I tillegg får du tilgang til kurs, kompetanse, nettverk og mange andre fordeler.

Som ansatt bør du forsikre jobben din. Et stort antall ledere, fagspesialister, rådgivere og veiledere i offentlig sektor har allerede valgt Lederne som sin fagforening.

Vi har sentrale avtaler med KS, KA, og Samfunnsbedriftene. I staten og Oslo kommune har vi ikke tariffavtaler. På grunn av våre gode forsikringsordninger, kompetansetilbud og andre medlemsfordeler, har vi likevel medlemmer også her.

Grunner til at du bør velge Lederne

  • Som fagorganisert er du sikret viktige rettigheter rundt arbeidsforholdet ditt og du får juridisk hjelp hvis du trenger det.
  • Medlemsfordeler som gunstige forsikringsordninger, bankavtale og mange andre tilbud.
  • Du får et bredt kompetansetilbud. Det er avgjørende å holde seg faglig oppdatert, spesielt når endringstakten er så høy som i dag. Lederne ser på ledelse som fag.
  • Mange medlemmer setter pris på å være i en annen fagforening enn personene de leder.
  • Hos Lederne får du et faglig nettverk på kryss av bransjer og geografi.
  • Vi er et partipolitisk uavhengig fagforbund, men har allikevel tariffavtaler med de fleste hovedorganisasjoner.

Trygghet på jobb

Det er avgjørende å ha en seriøs fagforening i ryggen dersom du skulle få problemer på jobb. Hos Lederne vil du få hjelp av rådgivere, jurister og tillitsvalgte, og det er kort vei til gode råd. Vi tilbyr de samme medlemsfordelene som andre fagforeninger, blant annet gunstige forsikringsordninger, bankavtale og rabattavtaler. Det som skiller oss fra andre, er at vi i tillegg bygger gode ledere. Som fagforening er vårt kompetansetilbud unikt. Samtidig har vi tverrfaglige nettverk som passer utmerket for dere som jobber i offentlig sektor.

Kurs og nettverk som passer for deg

Strategi, ledelse og kommunikasjonsferdigheter kan læres. Som medlem i Lederne får du tilgang til et bredt kompetansetilbud bestående av kurs, webinarer og lederutviklingsprogrammer, og samtidig tilgang til et stort nettverk. Du vil inngå i en geografisk lokalavdeling, som inviterer til faglige og sosiale treff på tvers av bransjer. I tillegg kan du delta på kurs og konferanser som Lederne sentralt inviterer til – både fysisk og digitalt. På den måten får du mange muligheter til å utvide ditt ledernettverk. Les om hvordan ledere i denne kommunen bygger nettverk ved å delta på kompetanse til lunsj.

Velg en annen fagforening enn de du leder

Dersom du havner i konflikt på bedriften, eller du trenger råd om lønnsforhandlinger og andre hverdagslige utfordringer, kan det være problematisk å være i samme fagforbund som de du leder. Mange av våre medlemmer i offentlig sektor uttrykker at det er en stor fordel at de unngår denne problemstillingen ved å velge Lederne. Les mer om hvorfor ledere bør organisere seg.

Hvem kan bli medlem?

Lederne organiserer mange typer stillinger, og du trenger ikke ha personalansvar for å være medlem. Innen offentlig sektor organiserer vi stillinger som ledere, rådgivere, veiledere og flere andre stillinger. Les mer om hvem som kan bli medlem.

Spørsmål?

Har du spørsmål om medlemskap, så ta gjerne kontakt på e-post: marked@lederne.no. Er dere flere på arbeidsplassen som ønsker å vite mer om hva Lederne kan tilby, så kan dere også booke et videomøte.

Medlemsfordeler

Som medlem i Lederne får du trygghet i arbeidshverdagen, faglig utvikling og et stort nettverk. Trenger du hjelp er det kort vei til våre rådgivere, jurister og advokater. I tillegg får gode forsikringstilbud og rabatter. Se alle medlemsfordeler og meld deg inn