Book et videomøte med Lederne!

Bli kjent med Lederne – book et videomøte!

Vil du vite hva arbeidstakerorganisasjonen Lederne tilbyr medlemmene? Book et Teams-møte med rådgiver Anette Light. Hun forteller om medlemsfordelene, og besvarer dine spørsmål. Inviter gjerne kollegaer med på møtet.

Tekst
Ingunn Larsen
Foto
ADOBE STOCK / INGUNN LARSEN
Dato

– Mange vil organisere seg nå i usikre tider. Det er viktigere enn noen gang å ha en seriøs og trygg arbeidstakerorganisasjon i ryggen. Men hvorfor skal du velge akkurat Lederne og ikke et annet forbund? Dette kan vi snakke om på møtet.

– Jeg kan forklare hva man får ut av medlemskapet, medlemsfordelene, om tariffavtaler, avtaleverk, enklere spørsmål om arbeidsrett og hvordan man starter eller driver en bedriftsgruppe på arbeidsplassen. Jeg følger opp de spørsmål dere måtte ha, sier Anette Light.

Hun jobber som rådgiver hos Lederne, og har vært plasstillitsvalgt, hovedtillitsvalgt og konserntillitsvalgt på tidligere arbeidsplasser.

Slik booker du et videomøte og setter agenda

Send en epost til anette.light@lederne.no og dere kan sammen avtale tidspunkt for Teams-møte. Hun kan sende deg en invitasjonstekst slik at du enkelt kan invitere kollegaer og venner som er interessert i å organisere seg, dersom du ønsker det. Slike møter på Teams varer gjennomsnittlig i 45 minutter, men du kan selv bestemme hvor lang tid du vil bruke på dette.

– Jeg kommer gjerne med forslag til agenda for møtet, og det er bare hyggelig hvis du/dere har ytterligere ønsker for innhold på møtet, sier Anette.

Hvem er medlemmer i Lederne?

Vi har medlemmer på tvers av bransjer, titler og nivå, og er til for alle som skaper rammer for god ledelse. Du trenger ikke å ha personalansvar for å være medlem. Vi bygger gode ledere!

Les 5 gode grunner til å være medlem i Lederne
Les om våre medlemsfordeler her.
Lederne gir god service

– I koronatiden kan vi ikke reise ut til bedriftene og medlemmene slik vi pleier. Derfor tilbyr vi noe nytt. Et Teamsmøte er et godt alternativ, og det fremstår «nærmere» enn bare en mail. Det blir lettere å få dialog og det er en god kanal for å spørre om alt du måtte lurer på om arbeidstakerorganisasjoner. Lederne er lette å få kontakt med, vi gir personlig service og vi er på tilbydersiden også via Teams.

– Send meg en mail, så følger jeg deg opp og vi møtes på video, lover Anette Light.

Publisert i Karriere