Hvorfor være medlem?

Som medlem i Lederne får du trygghet i arbeidshverdagen, faglig utvikling og et stort nettverk. Trenger du hjelp eller råd, er det kort vei til rådgivning fra våre erfarne rådgivere, jurister og advokater. I tillegg får du lav boligrente, gode forsikringstilbud og andre rabatter.

Som fagorganisert er du sikret viktige rettigheter rundt arbeidsforholdet ditt. I mer enn 110 år har Lederne støttet medlemmene når de trenger det. Det skal vi fortsette med.

5 gode grunner til at du bør bli medlem

Våre medlemmer fremhever disse medlemsfordelene som spesielt viktige:

  • Juridisk bistand, arbeids -og privatrettslig
  • Lønns- og pensjonsrådgivning
  • Lederutvikling gjennom kurs og webinar
  • Gode bank- forsikringsordninger
  • Lokalavdelinger og stort tverrfaglig ledernettverk

Les mer om medlemsfordelene

Det er viktig å organisere seg – også for ledere

Som fagorganisert er du sikret viktige rettigheter rundt arbeidsforholdet ditt. Tariffavtalene sikrer mange av de velferdsgodene vi setter pris på og tar for gitt, eksempelvis velferdspermisjon, 5 ukers ferie og lønnsforhandlinger. Desto flere man er som organiserer seg, desto tryggere er avtalen som gir rett til godene. Også ledere har behov å sikre sine rettigheter og for å få hjelp og støtte i arbeidshverdagen. Mange av våre medlemmer setter pris på å være organisert i en annen organisasjon en sine ansatte.

Dette sier medlemmene

«Jeg meldte meg inn i Lederne fordi jeg ønsket eksternt faglig påfyll med kompetanseheving via kurs, konferanser og webinarer innen faget ledelse. Tilgang til gratis podkast og e-bøker innen ledelse er også noe jeg setter pris på.» Åshild Linderud, Key Account Manager.

 

«Det føles ekstra godt å være medlem og tillitsvalgt i Lederne hvis det skulle oppstå en vanskelig situasjon på jobben. Dette handler hovedsakelig om trygghet for meg. Relasjonsbyggingen i Lederne er også  avgjørende, og det tverrfaglige nettverket av ledere og hyggelige folk som jeg møter der er gull verdt.» Kai Wiborg, varehussjef.

På tvers av bransjer

Dersom du har en ledende, selvstendig eller rådgivende stillinger med økonomi-, prosjekt- eller fagansvar, så hører du hjemme hos Lederne. Uansett hvor du jobber så ser vi at mange av de utfordringene du møter som leder eller fagspesialist er de samme. Les mer om hvem vi organiserer her.

Har du spørsmål til medlemskap i Lederne?

Hvis du lurer på om du kan bli medlem, eller hvorfor du burde bli medlem vil vi gjerne høre fra deg. Send oss en e-post, eller kontakt rådgiver Anette Light på telefon 906 60 127.